Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TSMoruga píše:
Ten Karel je údajně nastrčený (pravděpodobně) samotnou Primou. Ve skutečnosti je to normální chlap, který je režisér/scénárista. Bylo k tomu spousta odkazů, ale najednou je vše smazané, včetně informací na csfd, kde měl fotku, autobiografii i seznam krátkometrážních filmů.
Jakože prima dělá z lidí blbce? snad ne.Ale to s tou permanentní erekcí, to byl mazec.
@LadyBrigit píše:
Jakože prima dělá z lidí blbce? snad ne.Ale to s tou permanentní erekcí, to byl mazec.
no co by prima neudělala pro sledovanost ![]()
@TSMoruga pokud to je pravda, nejvíc podobný a první kdo mě napad je tenhle:http://www.csfd.cz/…cek/galerie/?…
@medunka23 @LadyBrigit @TSMoruga
Holky, je to tady:
http://www.csfd.cz/…arel-ondrka/
A on sám na svém fb vypisuje, že to není on - no blázen poťapaný. Zneuznaný herec/scénárista/střihač, co si nevydělá ani na slanou vodu. Tak si nechal od primy zaplatit.
My jsme na to v pondělí koukali spíš náhodou a akorát jsem říkala manželovi, že to už není možný, že si takový lidi snad Prima musí najímat na objednávku ![]()
@matkabagristy píše:
Já se na to koukám, strategie vyšla
@Apaji no upřímně, jen jsem přečetla v životopisu Česká Lípa, tam je opravdu „jiný“ vzduch, bydlím cca 40km od ní a v bývalé práci kdykoli byl problematický a divný zákazník, ukázalo se že je odtamtud, to už je diagnóza samo o sobě
![]()
Já to tipuju, že to má být jakoby aprílový týden. A divácí budou za suchary a idioty, kteří to nepochopili. Podle mně je to už hodně přes čáru, vzhledem k tomu, že pořad není primárně určen pro skupinu adolescentů, kteří „rozumí“ recesi. Prima si pěkně bleje do polívky, tohle spostu lidí naštve. A pokud se pletu, tak na scénáristy hoďte síť a volejte docenta Chocholouška.
No vidíš…Apríl - to mě nenapadlo
Co jsem dospělá, tak aprílové žertíky jdou mimo mě. Z toho jsem už vyrostla.
A tak mě napadá…Co když celá tahle banda, co tento týden vaří, jsou lidi zpoza kamer? Lidi, co možná ani neproblesknout titulky, anebo jo, ale kdo by si toho všímal. Takové profese jako 3. osvětlovač, řidič přenosového vozu, asistentka maskérky…? ![]()
Koukáte dnes někdo?… By mě zajímalo, jestli je opravdu takovej blázen ten Karel, protože to je mazec
Tak nevím - nepřipadá mi to vůbec vtipné, dokonce až nevhodné k vysílání.
@EvulinkaB18
EE, není to blázen, je to herec a režisér, když si zadáte jméno Karel Ondrka, na CSFD má několik absolventských filmů.
Některé jsou na youtube a tam je Karel normální kluk. ![]()
Má v Prostřeno geniální reklamu…