Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2427
16.9.16 09:18

Omylem jsem zapnula po dlouhé době tento pořad. Neříkám, že byl Lukáš kdovíjaký borec, ale ten idiot Tibor se svými homofobními hláškami… úplně jsem u druhé „slečinky“ měla chuť si pro něj někam dojít a nabančit mu :pocitac:. „Prosím, nekoukejte mi do skříní.“ - Tibor mu vleze do skříně. Dement na entou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.9.16 12:44

:zed: :zed: :zed: no tykráso, to je síla, fakt nevím jestli zkouknu i dnešek to je zase panoptikum, prima fakt klesá k bulváru neskutečnýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
16.9.16 12:50

@medunka23 tak ono už se jim tam asi moc lidí nehlásí, tak musej brát co je :nevim: Ale je fakt, že z tohohle dílu si pořádně ani nepamatuju, co se podávalo a jak to chutnalo, ale hádky se tam vejdou vždycky :roll:

• Citovat
  • Upravit
3703
16.9.16 19:04

Holky, tak co jste tomu říkaly dnes? To tedy byla sestava. Opravdu jejich nevhodné chování totálně přetlouklo recepty a výkony ve vaření. Alespoň že se nakonec vyčistil vzduch. Ale v této sestavě bych opravdu týden trávit nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.9.16 19:08

@VeruBorůvka já neviděla, koupala jsem, kdo to vyhrál?? Mě tam nejnormálnější přišel ten co vařil v pondělí a ten co měl vařit dneska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
16.9.16 19:19

@medunka23 ahoj, vyhrál ten pondělní Petr. Lukáš odešel ve velké scéně, před hlavním chodem, no děs. A po vyhodnocení odešel naštvaně ten rom. Ale Petr byl férový, dal těm dvěma klukům, co tam zbyli, každému 2000,–. Alespoň že to tak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
16.9.16 19:21

@VeruBorůvka No, po tom týdnu mě ani nepřekvapilo, jak to skončilo. Ten pondělní byl celkem ok, byť jsem výhru spíš přála tomu dnešnímu, ale tak co se dá dělat. Docela se divím, že po Tiborovi nikdo neskočil, když oznámil, že nejvíc dal jeden bod - zvlášť hostitel vypadal, že k tomu nemá daleko, ale plně ho chápu. Tibor se pak před kamerou kasal, že je spokojený s tím, jak to dopadlo… No, já si myslím, že ho pěkně žralo, že mu ta jeho sviňárna nevyšla. Lukáš se včera i dneska taky „pěkně“ projevil, no, snad tam příští týden bude nějaká normálnější sestava

• Citovat
  • Upravit
3703
16.9.16 19:35

@Elča93 no, mě se taky líbil ten dnešní, alespoň se do ničeho moc nevrtal. A ten úkol týdne se už nijak nehodnotí? To proto, že na to kašlou?
Jinak jsem si ještě říkala, jak by to asi vypadalo, kdyby do této sestavy přidali ženskou. Kdyby to třeba byla postarší paní, to by asi bylo o zdraví, v takovém prostředí vydržet.
A taky nikdo moc nemluvil o rodině, o zájmech… Měli nějak v hlavičkách vzduchoprázdno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.9.16 19:58

@VeruBorůvka nemluvili o tom, protože tam byly ty konflikty, nebo otázka je, jestli o tom mluvili, a prima to v rámci sledovanosti sestříhala.
Jinak od Petra to byl pěkný krok, já když viděla to bodování od Tibora, tak jsem si říkala, že to vyhraje Petr i když tam toho vařeního nebylo tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
27.9.16 18:06

Kdo kouká na tento týden? :mrgreen: Ostrava tomu dává řádně pokouřit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.9.16 19:31
@TSMoruga píše:
Kdo kouká na tento týden? :mrgreen: Ostrava tomu dává řádně pokouřit. :lol:

já koukám a to je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20427
28.9.16 00:00

„koukám“… ta Míša to teda dnes pěkně projela..jinak parta to bude asi fajn..ta třetí -nejstarší-nepamatuju si teď jméno..buď je opravdu tak hodná, pozORná k té žANETĚ NEBO TO HRAJE NA TO, ABY DOSTALA VÍCE BODŮ, NO UVIDÍME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
29.9.16 18:16

Ten teploušek, co byl nedávno, měl pak v nedělním „lámání chleba“ tiskového mluvčího, bude příští týden ve Výměně manželek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
25.10.16 18:46

Koukáte někdo tento týden na prostřeno? Adéla jde příkladem všem uzkostným matkám, které neopustí byt ani tři měsíce po porodu :) vubec se s tim nepáře, ani s tím kojením u stolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
26.10.16 02:14

@debra.morgan Já nejsem a ani jsem nebývala úzkostlivá matka, ale ona mi přijde maximálně praštěná. Ať to jakkoliv nekoresponduje s tvými názory, je šílená. Ano, v šestinedělí jsem zvala rodinu, nejbližší přátelé, nebyl problém. Ale tahat takto malinké miminko po všech čertech? Jako vážně? Kojit při jídle u stolu před naprosto cizími lidmi a kamerami?? Ještě nevidím nic zlého na mamině, která nakojí své dítě na hřišti, v parku, OK! Ale toto je fraška a i já jsem z toho znechucena - ne kojící maminkou, ale smýšlením maminky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí