Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darkgreen píše:
@EvulinkaB18
EE, není to blázen, je to herec a režisér, když si zadáte jméno Karel Ondrka, na CSFD má několik absolventských filmů.
Některé jsou na youtube a tam je Karel normální kluk.
Má v Prostřeno geniální reklamu…
A tu permanentni erekci hraje jak…?
@darkgreen píše:
@EvulinkaB18
EE, není to blázen, je to herec a režisér, když si zadáte jméno Karel Ondrka, na CSFD má několik absolventských filmů.
Některé jsou na youtube a tam je Karel normální kluk.
Má v Prostřeno geniální reklamu…
přesně tak
Jako ne že by to nebylo vtipné ale ty vulgarismy to už mi přijde moc ![]()
@Berenikee chtěla jsem si jen přečíst co na to ostatní, jinak se nezapojuju, ale ta erekce je síla
jsem ráda, že jsem si nevšimla jen já ![]()
@EvulinkaB18 píše:
@Aslei to teda jo, nevím na co si hraje, frajer
Tak ona strašně nemocna a pak tam přijde a myslí si, ze to vyhraje
slepice jedna. Ta paní se vůbec neměla dělit o výhru ale její věc. A Linda hamty hamty, ještě od Karla si je nechala, prostě síla ![]()
@Berenikee píše:
A tu permanentni erekci hraje jak…?
Hádej… já si sama teda ničeho nevšimla, ale rozhodně je x způsobů, jak to udělat. Gumídka seženeš lehce a přimontovat na správné místo není taky problém. Jinak fakt to měli hoši geniálně vymyšlený a doufám, ze ta pipina bude žít sto metru pod zemí. I když pochybuji, že si to tihle „lidé“ vůbec uvědomují, jak primitivní jsou ![]()
Slepice babiš…!to je nejvíc
ani nepotřebuje kohouta, aby snesla vejce
![]()
@Marbella píše:
Slepice babiš…!to je nejvícani nepotřebuje kohouta, aby snesla vejce
![]()
@Loda píše:Tak to snad nepotřebuje žádná slepice, ne?
@Marbella píše:
Slepice babiš…!to je nejvícani nepotřebuje kohouta, aby snesla vejce
![]()
přesně tomu jsem se moc smála, celý jeho byt byl super filmový atelier
@pepina 11 píše:Každá slepice snáší vejce i bez kohouta, ten jen budoucí vejce oplodňuje. Je v něm potom po rozklepnutí malinká červená tečka- zárodek. Naše želva snáší v létě ostošest a žádný želvák k nám nepřicestoval.
Zase jsem chytřejší
![]()
I když pořád je tenhle proces nad moje chápání ![]()
Holky, chtěla jsem se na to podívat ze záznamu na iprima.cz a jaksi zmizeli všichni soutěžící z minulého týdne. Respektive zmizel celý týden k přehrávání…
Nevíte někdo, co to má znamenat?
Tak oprava, nenašla jsem sice epizody v soutěžících, ale epizody ve videích ano. ![]()
tak se asi podívám, co se tam dělo.
Paní těhotná je taky zajímavá. Karel to měl sehrané s Pavlem a paní Linda, taky nebyla jen tak náhodná soutěžící, takže zajímavý počin
http://www.matusinsky.cz/…a-bernatova/