Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nevíte některá, zda teď v září budou na dny Marianne nějaké slevy i na kočárky? Našla jsem jen Babiez, ale nepíšou tam, jestli to bude jen na některé zboží nebo na vše a ostatní nemůžu najít. A ještě, je to i přes eshop nebo jen na pobočce? V minulosti tam byl i dětský dům přes eshop, ale teď nemůžu nic najít:-( Díky
Kupony ještě nejsou, časopisy se slevami vychází až v druhé polovině srpna.
@nozu Díky za info, tak budu muset počkat, co tam letos bude;-)
Už jsem na stánku viděla marianne bydlení se slevovými kuponky. ale nelistovala jsem tím…
@nozu Bylení ale měla většinou část kuponů jinou, zaměřenou na bydlení.
jinak Marianne vychází 25.8. ![]()
Co je pravdy na tom, že v tom Marianne stanu rozdávaly ty kupony jen tak zdarma? ![]()
Budou rozdávat i letos v Brně?
Holky, jak to je? V srpnovém Marianne jsou kupony a Dny Marienne jsou až v září? Nevíte jestli jsou někde stáhnout?
Časopis Marianne vyšel dnes, dny budou 16. - 18. 9. Kuponky je možné si koupit přes GooglePlay a stáhnout myslím do aplikace portmonka. Nestudovala jsem to, koupila jsem dnes časopis.
@nozu píše: Časopis Marianne vyšel dnes, dny budou 16. - 18. 9. Kuponky je možné si koupit přes GooglePlay a stáhnout myslím do aplikace portmonka. Nestudovala jsem to, koupila jsem dnes časopis.
a můžeš mi, prosím, kouknout jestli je tam kupon na trollbeads a jaké podmínky tam jsou, děkuji ![]()
Holky prosím, nemohly byste sem napsat kódy z Marianne do e-shopů?
![]()
@bublinek píše:
a můžeš mi, prosím, kouknout jestli je tam kupon na trollbeads a jaké podmínky tam jsou, děkuji
Tohle jsem tam myslim nevidela. Ja ty kuponky ale jen rychle probehla. Muzu se ti kouknout v sobotu vecer. Driv se k tomu bohuzel nedostanu.