Dny Marianne 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
15.9.16 20:03
@Moise píše:
Já jsem si to dneska koupila a mám chuť vraždit. Zahlídla jsem tam, že to platí i do Euronicsu, chceme teď kupovat dražší spotřebič, tak jsem si říkala, že 20% by se hodilo, blbě jsem si to přečetla, tak tady koukám, že to platí jen na něco :cert: :cert:
Mám tu celou knížku, kdyby někdo chtěl - něco možná si nechám, ale většinu nevyužiju, tak jsem schopná to někomu zítra hodit do pošty.. kdybyste chtěly, nebo opsat kódy :mrgreen: Fakt už tuto akci nikdy více :cert:

No minulý rok jsme s manželem na Dny Marianne nakupovali u Karchru a usetrili tak pres tisicovku. Tam se to vyplatilo, protoze karcher zadny slevovy akce nedela, nebo o tom alespon nevim a taky, kdyz nekdo kupuje neco drazsiho, tak je to ok, ale jinak je to jak rikate. Jsou to bud slevy, ktere jsou x krat v roce, nebo na zbozi, ktere se neprodava. Jen aby vas dostali do obchodu s nadeji, ze si koupite neco dalsiho. Uprimne ono to neni jen o slevach, ale i o pristupu. Proste velke procento lidi dostane vyplatu, neco si ulozi, polati slozenky a zbytek utrati za kdeco, v kdejake akci, i kdyz usetri treba 6 kč. Já si kupuji jen veci, co potrebuji a kdyz je potrebuji a myslela jsem si, ze to tak dela kazdy. Mam i prihoda s jednou pani z telemarketingu, ktera me servala, jak jsem blba, že si mohu dovolit odmitnout zbozi na zkousku, kdyz ho davaji zadarmo. Nedokazala jsem ji vysvetlit, ze kdyz to nepotreboji, tak to nechci i kdyby to bylo skutecne zadarmo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
16.9.16 15:26

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.16 22:55

Časopis už asi nikde neseženu co?
ta jejich aplikace Brand Paradise mi nefunguje