Jakou podprsenku bez ramínek

Anonymní
6.8.16 19:23

jakou podprsenku bez ramínek

Prosím můžete mi poradit s výběrem dobré podprsenky bez ramínek? Nakoupila jsem si na léto pár věcí, pod které se klasická podprsenka ani ta s překříženými ramínky na zádech vzít nedá. Nechci žádné nalepovací cosi ani silikonová ramínka, prostě klasickou hladkou tělovou podprsenku, která bude ale držet i bez ramínek.
Zažila jsem dost blbej trapas, kdy mi taková nekvalitní podprsenka bez ramínek rupnula během porady v práci :roll: :zed: :mrgreen: To bych jaksi opakovat nechtěla, tak si klidně připlatím :D Jen nevím, jakou značku hledat :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
6.8.16 19:31

Vím, že si hodně chválí: Wonderbra…já osobně teda s ní zkušenost nemám, já mám korzetovku od Lormar a jsem nadmíru spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
6.8.16 19:34
@Anonymní píše:
Prosím můžete mi poradit s výběrem dobré podprsenky bez ramínek? Nakoupila jsem si na léto pár věcí, pod které se klasická podprsenka ani ta s překříženými ramínky na zádech vzít nedá. Nechci žádné nalepovací cosi ani silikonová ramínka, prostě klasickou hladkou tělovou podprsenku, která bude ale držet i bez ramínek.
Zažila jsem dost blbej trapas, kdy mi taková nekvalitní podprsenka bez ramínek rupnula během porady v práci :roll: :zed: :mrgreen: To bych jaksi opakovat nechtěla, tak si klidně připlatím :D Jen nevím, jakou značku hledat :think:

Já miluji značku intimisimi mám od nich asi 10 podprsenek a 3 bez raminek drží paradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
6.8.16 20:08

Proč anonymně?
Kamarádka nosí tyto podprsenky z Lindexu a je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
6.8.16 20:23

Ja shanela pod svatebni saty a nemohla jsem zadnou dobrou najit. Uz jsem byla zoufala. Potom jsem vlezla do Takka a koupila paradni za par penez :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.8.16 20:25

@Adinal Asi ji to není příjemné, jakýkoliv důvod, mě ani nenapadne nad tímhletím uvažovat, člověk má potom pocit, že už tady nemůže skoro nic…držme se tématu a né kravin kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
6.8.16 20:28

@Petulka1234 A proč mluvíš za ni? Já jsem se tématu držela, podprsenku jsem doporučila, jen jsem se slušně zeptala. Tak umravňuj někoho jiného. Btw. používání anonymity je jasně dané v pravidlech, řekla bych, že se tady dost nadužívá, a to zcela zbytečně.
P. S. Zato ty se tématu držíš perfektně :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.8.16 20:35

Já si koupila dobrou v tescu, má nahoře silikonový pásek, takže nikam nesjíždí, ale nevím jestli měli i tělové :( navíc je to už pár let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.8.16 21:04

Já mám z HMka a super, krásně drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
6.8.16 22:17
@Anonymní píše:
Zažila jsem dost blbej trapas, kdy mi taková nekvalitní podprsenka bez ramínek rupnula během porady v práci :roll: :zed: :mrgreen: To bych jaksi opakovat nechtěla, tak si klidně připlatím :D Jen nevím, jakou značku hledat :think:

A mrkla jsi na shop otto? Mají tam výběr i těchto podprsenek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.8.16 22:35

Ja v lednu koupila na svatbu v Lindexu. I kdyz jsem predtim jednu od nich mela hrozne dlouho, z tehle mi hned vylezla kostice. Tak nevim, jestli sla kvalita dolu nebo to byla jen smula na vadny kus.
Nejradsi pro podprsenky chodim do Marks&Spencer. Jsou hodne odolne a maji velky vyber velikosti i strihu. Tak se zkus kouknout tam, vzdy jsem byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.8.16 23:26
@ziggi píše:
Já mám z HMka a super, krásně drží.

Taky mám z HM a jsem spokojená. Akorát můj názor je takový napůl, protože nemám pořádně prsa a tak podprsenka není tolik zatížená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.8.16 22:12

@Petule030 tak já mám podprsenku 75D, takže to něco držet musí a úplně v pohodě. A zrovna dneska jsem si z HMka dovezla dvě nové soupravičky, jednu z výprodeje kalhotky a podprsenka za 220,– ten druhý set je z nové kolekce, ten byl dražší, ale kráááásný :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 22:29

HM právě nemám úplně při ruce. Ale vlezla jsem do astratexu a tam se dušují, že po změření bude podprsenka stoprocentně sedět popř. mají výměnu zdarma. Tak jsem to riskla a vybrala jsem tu vystuženou silikonem, aby to drželo. Tak snad :think:
Ale v HM se taky podívám, ten mě nenapadl, přitom odtamtud už prádlo taky mám :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák