Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vím, že si hodně chválí: Wonderbra…já osobně teda s ní zkušenost nemám, já mám korzetovku od Lormar a jsem nadmíru spokojená ![]()
@Anonymní píše:
Prosím můžete mi poradit s výběrem dobré podprsenky bez ramínek? Nakoupila jsem si na léto pár věcí, pod které se klasická podprsenka ani ta s překříženými ramínky na zádech vzít nedá. Nechci žádné nalepovací cosi ani silikonová ramínka, prostě klasickou hladkou tělovou podprsenku, která bude ale držet i bez ramínek.
Zažila jsem dost blbej trapas, kdy mi taková nekvalitní podprsenka bez ramínek rupnula během porady v práci![]()
![]()
To bych jaksi opakovat nechtěla, tak si klidně připlatím
Jen nevím, jakou značku hledat
Já miluji značku intimisimi mám od nich asi 10 podprsenek a 3 bez raminek drží paradne
Proč anonymně?
Kamarádka nosí tyto podprsenky z Lindexu a je spokojená.
Ja shanela pod svatebni saty a nemohla jsem zadnou dobrou najit. Uz jsem byla zoufala. Potom jsem vlezla do Takka a koupila paradni za par penez
.
@Adinal Asi ji to není příjemné, jakýkoliv důvod, mě ani nenapadne nad tímhletím uvažovat, člověk má potom pocit, že už tady nemůže skoro nic…držme se tématu a né kravin kolem.
@Petulka1234 A proč mluvíš za ni? Já jsem se tématu držela, podprsenku jsem doporučila, jen jsem se slušně zeptala. Tak umravňuj někoho jiného. Btw. používání anonymity je jasně dané v pravidlech, řekla bych, že se tady dost nadužívá, a to zcela zbytečně.
P. S. Zato ty se tématu držíš perfektně
.
Já si koupila dobrou v tescu, má nahoře silikonový pásek, takže nikam nesjíždí, ale nevím jestli měli i tělové
navíc je to už pár let zpět
@Anonymní píše:
Prosím můžete mi poradit s výběrem dobré podprsenky bez ramínek? Nakoupila jsem si na léto pár věcí, pod které se klasická podprsenka ani ta s překříženými ramínky na zádech vzít nedá. Nechci žádné nalepovací cosi ani silikonová ramínka, prostě klasickou hladkou tělovou podprsenku, která bude ale držet i bez ramínek.
Zažila jsem dost blbej trapas, kdy mi taková nekvalitní podprsenka bez ramínek rupnula během porady v práci![]()
![]()
A mrkla jsi na shop otto? Mají tam výběr i těchto podprsenek
Ja v lednu koupila na svatbu v Lindexu. I kdyz jsem predtim jednu od nich mela hrozne dlouho, z tehle mi hned vylezla kostice. Tak nevim, jestli sla kvalita dolu nebo to byla jen smula na vadny kus.
Nejradsi pro podprsenky chodim do Marks&Spencer. Jsou hodne odolne a maji velky vyber velikosti i strihu. Tak se zkus kouknout tam, vzdy jsem byla spokojena.
@ziggi píše:
Já mám z HMka a super, krásně drží.
Taky mám z HM a jsem spokojená. Akorát můj názor je takový napůl, protože nemám pořádně prsa a tak podprsenka není tolik zatížená ![]()
@Petule030 tak já mám podprsenku 75D, takže to něco držet musí a úplně v pohodě. A zrovna dneska jsem si z HMka dovezla dvě nové soupravičky, jednu z výprodeje kalhotky a podprsenka za 220,– ten druhý set je z nové kolekce, ten byl dražší, ale kráááásný
.
HM právě nemám úplně při ruce. Ale vlezla jsem do astratexu a tam se dušují, že po změření bude podprsenka stoprocentně sedět popř. mají výměnu zdarma. Tak jsem to riskla a vybrala jsem tu vystuženou silikonem, aby to drželo. Tak snad ![]()
Ale v HM se taky podívám, ten mě nenapadl, přitom odtamtud už prádlo taky mám ![]()
Zažila jsem dost blbej trapas, kdy mi taková nekvalitní podprsenka bez ramínek rupnula během porady v práci