Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Když je tam kupón na vyrobky f&f je možné zakoupit i v řetězci tesco? Děkuji jestli někdo tušíte ![]()
Holky, co už máte časopis koupený, je tam i nějakej kupon na dětské věci třeba Babiez, Ondalek, Dětský dům, ale do e-shopu? Nemám žádnej obchod v blízkosti, takže připadá v úvahu jen objednání přes net, tak jestli má vůbec smysl, se po časopisu dívat. Děkuji
@brunet1 píše:
Když je tam kupón na vyrobky f&f je možné zakoupit i v řetězci tesco? Děkuji jestli někdo tušíte
je tam a je na 25% oblečení, doplňky a boty, nevztahuje se na již zlevněné. V adresáři jsou vyjmenována tesca
@evcaB píše:
Holky, co už máte časopis koupený, je tam i nějakej kupon na dětské věci třeba Babiez, Ondalek, Dětský dům, ale do e-shopu? Nemám žádnej obchod v blízkosti, takže připadá v úvahu jen objednání přes net, tak jestli má vůbec smysl, se po časopisu dívat. Děkuji
Babiez tam je ale jen 2 provozovny, Ty 2 druhé jsme tam nenašla.
Ale bez hesla do e-shopu
@evcaB Do Ondálka je standardně sleva z DM - 15% na vše - z terminálu se dá vytisknout kupon za 10 bodů s unikátním kódem.
Vážené maminky:)
na FB mi napsali toto:
Já: Dobrý den, budou se slevy v rámci dnů Marianne týkat i nákupu přes e-shop?
Babiez: Dobrý den, samozřejmě. Ceny budou v daném termínu upravené přímo na našich stránkách. Děkuji Tereza
Já: ptám se, protože na kupónech nejsou uvedeny žádné kódy pro e-shop, kupón se tedy nebude uplatňovat a sleva bude pro všechny?
Babiez: ano, přesně tak
@Sid22 píše:… takže bych to viděl tak, že se o 20 procent zlevní jen dosud nezlevněné zboží
Vážené maminky:)
na FB mi napsali toto:Já: Dobrý den, budou se slevy v rámci dnů Marianne týkat i nákupu přes e-shop?
Babiez: Dobrý den, samozřejmě. Ceny budou v daném termínu upravené přímo na našich stránkách. Děkuji Tereza
Já: ptám se, protože na kupónech nejsou uvedeny žádné kódy pro e-shop, kupón se tedy nebude uplatňovat a sleva bude pro všechny?
Babiez: ano, přesně tak
Dny Marianne, nechápu to nadšení kvůli 20% slevám v obchodech, které jsou opravdu směšné. Další marketingový tah na zákazníka. Mě by teda ani nehlo, abych kvůli tomu jela do města, pokud by to tedy nestálo za to a ušetřila velký peníze. Jen lituji prodavačky co kvůli tomuto projektu musí stát v obchodě ne 12 hodin ale 14 na nohou…
Mám pocit, že je to rok od roku horší. Třeba sleva na 20% do Sephory mi chodí každou chvíli na mobil. A také mi vadí vychytralost, že sleva je jen na něco ( patrně na ležáky). Třeba v Yves Rocher na zboží kromě označeného zeleným bodem, což je polovina prodejny. U řady věcí za stejnou ne-li nižší cenu koupím na internetu.
Příspěvek upraven 04.09.16 v 13:05
@Burj Chalifa píše:
Mám pocit, že je to rok od roku horší. Třeba sleva na 20% do Sephory mi chodí každou chvíli na mobil. A také mi vadí vychytralost, že sleva je jen na něco ( patrně na ležáky). Třeba v Yves Rocher na zboží kromě označeného zeleným bodem, což je polovina prodejny. U řady věcí je za stejnou ne-li nižší cenu koupím na internetu.
Jojo, mám úplně stejný pocit.
Přeně tak, slevy jsou každou chvilku. Mám kamarádky co pracují v obchodě a z těchto dnů jsou vždy opravdu nadšené a kroutí hlavou, že někdo jde třeba jen pro triko, na kterém ušetří 30 korun ![]()
Není tu někdo, kdo nevyžije slevu na Hannah, Alpine pro a Nordblanc a byl by mi ochoten kuponky poslat? Poštovné samozřejmě uhradím. Děkuji
@Lavergne píše:
Není tu někdo, kdo nevyžije slevu na Hannah, Alpine pro a Nordblanc a byl by mi ochoten kuponky poslat? Poštovné samozřejmě uhradím. Děkuji
Ahoj, pošlu, napiš mi adresu.
@Anonymní píše:
Dny Marianne, nechápu to nadšení kvůli 20% slevám v obchodech, které jsou opravdu směšné. Další marketingový tah na zákazníka. Mě by teda ani nehlo, abych kvůli tomu jela do města, pokud by to tedy nestálo za to a ušetřila velký peníze. Jen lituji prodavačky co kvůli tomuto projektu musí stát v obchodě ne 12 hodin ale 14 na nohou…
Já jsem si to dneska koupila a mám chuť vraždit. Zahlídla jsem tam, že to platí i do Euronicsu, chceme teď kupovat dražší spotřebič, tak jsem si říkala, že 20% by se hodilo, blbě jsem si to přečetla, tak tady koukám, že to platí jen na něco
![]()
Mám tu celou knížku, kdyby někdo chtěl - něco možná si nechám, ale většinu nevyužiju, tak jsem schopná to někomu zítra hodit do pošty.. kdybyste chtěly, nebo opsat kódy
Fakt už tuto akci nikdy více ![]()