Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nedal mi by prosím někdo kód z kuponu na CBD z Dny Marianne? Nechci nic jiného, jen to CBD, tak nechci utrácet těch 110 Kč… Případně moc děkuju!
To jde jen s kódem? Já myslela, že se musí mít originál kupon ![]()
@Cullenova podle me, kdyz kupujes online, tak staci kod ne?
Loni to tak myslim bylo.
Tohle mě vždycky dostane
takzvaně chci slevu zadarmo. Kupte si to vy ostatní, ať já ušetřím nejvíc ![]()
@heluska1992 si to rovnou můžou koupit hromadně a dát každá desetikorunu třeba ![]()
@Malineka ty kupony jsou všude na fb, min ve 3 skupinách jsem je viděla. ![]()
Já teď koupila lednici, ještě to nebylo nutné, ale u 12 let staré už jen čekáte, kdy to přijde.
Kódy na Datart lehce odvoditelné 22DAT+3 až 4 písmena začátku značky + 15 nebo 20 podle toho, kolik je sleva.
Ušetřila jsem v kombinaci s VIP slevou 5500 Kč.
@Cullenova píše:
To jde jen s kódem? Já myslela, že se musí mít originál kupon
Přes web je to kód. Kupony jsou pro kamenné prodejny, pokud to máš z časopisu a ne přes aplikaci…
@debra.morgan píše:
@Malineka ty kupony jsou všude na fb, min ve 3 skupinách jsem je viděla.
Děkuju, ale já FB nemám…
@Malineka píše:
Tohle mě vždycky dostanetakzvaně chci slevu zadarmo. Kupte si to vy ostatní, ať já ušetřím nejvíc
Nezlobte se, ale napsala jste to dost útočně/povýšeně… Nevim proč. Zeptala jsem se na jeden kód z nevím kolika, protože mám osobní problémy, CBD mi celkem funguje a ano, chtěla jsem trošku ušetřit, navíc mám teď i léky na předpis a spolu je to celkem fajn… Ptala jsem se na jeden kód - tedy zjevně nemám potřebu tady sondovat deset kódu zadarmo, abych ušetřila nejvíc já… Někdy mi to tady přijde zbytečně zlé. Navíc… Neptala jsem se na nějakou Pandoru, drahou kosmetiku nebo nevím co, ale něco, co mi pomáhá líp usnout, když mám úzkosti…