Do jakého věku jste měli autosedačku 9-18kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
14.4.14 15:38

Kluk přešel do větší ve 3 letech. To měl zhruba 100 cm a 15,5 kg. Ještě chvíli by v ní vydržel, ale při praní potahu jsem zjistila, že se tam zlomil polystyren v konstrukci, takže jsem nechtěla riskovat nějaký průšvih.

• Citovat
  • Upravit
25221
14.4.14 15:41

@Krkael Tak záleží na dítěti, my máme sedačku přes 1,5 roku a je jak nová… a zase na druhou stranu, potahy se dají koupit, to ty plasty jsou zásadnějsí. Ale v případě zakladatelky bych fakt asi sedačku na 1,5 nekupovala… leda že by plánovala další dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.4.14 15:46
@avm3 píše:
@Krkael Tak záleží na dítěti, my máme sedačku přes 1,5 roku a je jak nová… a zase na druhou stranu, potahy se dají koupit, to ty plasty jsou zásadnějsí. Ale v případě zakladatelky bych fakt asi sedačku na 1,5 nekupovala… leda že by plánovala další dítě.

Taky záleží, jak často ji používáte. U nás se jezdí denně minimálně 2 trasy. Nehledě na poměrně častý výletování atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
14.4.14 17:51

@Krkael Tak tak často ne, ale jezdíme taky dost. Min. 3× týdně… ale starší není třeba vůbec zvyklá v autě jíst… jak jsem psala, každý dítě ji jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.4.14 20:17

@Ali-Ali no ja kdybych mela vybirat sedacku podle toho kde se deti nevztekali tak by museli jezdit asi volne na zadni sedacce nebo nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.4.14 20:23
@Krkael píše:
Nehledě na to, když jsem viděla autosedačku po dvouletým užívání. Opravdu si myslíš a věříš tomu, že ti ta 9-36 vydrží až do těch 12ti let nebo do kolika to má vydržet? Nemyslím plasty, ale jak to bude vypadat třeba za 5-6 let, ten potah atd…? :nevim:

do 12 ti let nemyslim ale tech pet let zivotnosti myslim uplne v pohode. My teda pouzivame letni potah, takze i po vic jak trech letech je origo potah prakticky jako novy ;)

O prepadavani hlavy muzu rict asi tolik starsi mel Romera a padala mu hlava skoro porad i v te nejsklopenejsi poloze, mladsimu v pultikovce od cybexu spadla hlava za ten asi pulrok co v ni jezdi asi jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí