Do Jeseníků s kojencem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
29.7.14 09:43

My jsme jeli s malým na dovolenou na týdne, když měl 4 měsíce. Ale jeli jsme tam, kde jsme věděli, že máme zázemí. Nevidím důvod, proč by se s mimčem nemohlo někam vyrazit. A pokud kojíš, tak je to úplně v pohodě. Já jsem měla kluka na UM, takže jsem musela řešit sterilizaci lahviček a převařování vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
29.7.14 10:18

@alviola jojo kojím..ale chlap má z toho strach.
pro ty co nosili v terénu v šátku…jak dlouhé trasy? kolik hodin jste v šátku dítě měli? Já mám nejdýl odzkoušené 3 hodiny :think: a kočár jste prostě nechali v místě ubytování nebo tahali obojí?

• Citovat
  • Upravit
verulicek
29.7.14 10:47

Ještě mám dotaz…dá se z kočárem všude, kde je znační na mapě jako běžkařská trasa? Projedeme tam s kočárem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2249
29.7.14 11:26

Jáleží, s jakým kočárkem :-) Na běžkařské trasy bych moc nespoléhala, spíše na cyklotrasy.
My jsme měli Manducu, většinou jsme táhli i kočár. Já nejsem taková ta 100% „nosnice“ a přišlo mi, že se občas potřebuje taky protáhnout a hlavně pod kočár se toho spousta vlezla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
30.7.14 21:56

Tak mě to asi padá…manžel začal jančit když zjistil, že chci chodit s malou po horách. Najednou je všechno problém. Prý šátek není na celodenní nošení, že v tom malá bude chudák…bla bla…a prý ať se konečně začnu chovat jako matka. Vidím to tak, že ji seberu a pojedeme někam samy :zed:

• Citovat
  • Upravit
3542
31.7.14 08:40

@verulicek. Jeeee to zbytečně přehání ne…vždyť i kdyby jste se podívali tam, kde jste už byli, aspoň bude malá na čerstvém vzduchu!! Třeba na praděd se jde prece po asfaltové cestě… S kočárem pohoda… Už bude dost velká a jo chápu že celodenní nošení je asi na prd, ale fakt tam je tolik tras kde se dá hezky projít s kočárkem…zeje to přece lepší být par dni tam než doma, ve městě atd…tam si malá užije fajn vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.7.14 08:45

@leene jo…já jsem chtěla i na nějaký výšlap se šátkem, abychom se nemuseli ohlížet jestli je tam cesta nebo ne…malá miluje stromy a vsadím se že bude buď hledět nebo chrápat…ale on je prostě zabedněnec…prý není normální chodit takhle s děckem, a že si to obhajuju jen proto, že čtu fóra a weby takových „exotek“ které to tak dělají, ale prý je jich menšina a „normální“ matka by to dítěti neudělala. Popsala jsem mu přestávky na protažení, že můžem mít s sebou deku a všechno..ale já nevím. nejraděj bych s ním teď fakt nikam nejela. Teď už ani neví, kam bychom měli jet, najednou Jeseníky nejsou to pravé…každou dovolenou plánuju já, jinak by se snad nikam nejezdilo. pecivál jeden. :evil:

• Citovat
  • Upravit
3542
31.7.14 08:52

@verulicek. Škoda no…my sice žádny velký výšlap mimo praděd neplánujeme, ale chceme tam spíše tak procházkovat, ty jeskyně zkusit ale hlavně naše malé taky miluji stromy a chci ať jsou na čerstvém vzduchu a Mt jako rodiče taky rádi aspoň na ty 4 dny změníme prostředí :-) chápu třeba novorozence ale jinak jestli jdu na procházku tady nebo tam, určitě je to už jedno :-) tak udělejte kompromis ze nepůjdete na žádnou šílenou túru…jen proste taková pohoda… :-) my si říkaly se ségrou ze kdyby to neslo nebo byly holky protivné či cokoliv, budeme kolem chaty si chodit a na procházky do Nejbližších vesnic co jsou v okolí…proste tak do pohody…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
31.7.14 14:01

No já se asi takypohybuju mezi exotama:-) Protože mí kamarádi jeli vloni Innskou cyklostezku s dvěma dětmi, ta jedna neměla ani rok a ta druhá necelé 3. A to prosím spali ve stanu a do místa, odkud vyráželi a pak zpět jeli vlakem :-) A děcka úplně v pohodě, nejvíce stresoval tatínek :-)

Já teda jsem taky byla nervózní, když jsem měla takhle malé mímčo mít nějakou delší dobu v Manduce, ale my máme hodně terénní kočár a ten projede všechno. Takže když tio byla jenom stezka, tak jsme malého nesli a kočár drncal poprázdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.8.14 21:40

@leene chááá tak nakonec jsem udělala s malou testovací den bez kočáru (jen šátek) a poslala aj mojemu jak krásně v tom šátku chrápe i na vycházce tak najednou - „taky se musim naučit vázat“ :-D na dovču jedeme 17. na slovensko skoro na týden :-D http://www.raca-ubytovanie.sk/index.html už se mooooc těším, budeme výletovat a možná se zatouláme aj na malou fatru :andel:

• Citovat
  • Upravit
3542
1.8.14 22:01

@verulicek. No super!! tak přece jen se povedlo, moc si dovolenou užijte a malé čerstvý vzduch jen a jen prospěje :-) budete to mít skvělé. Jsem ráda za tebe ;-) taky už se na dovolenou těším, hlavně manžel už se nemůže dočkat…tak ještě týden v práci a je to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.8.14 22:08

@leene super tak pak napiš nebo nejlépe se domluvíme a vložíme na naši diskusi pár fotek z první dovolené s děckama jo? :-D a Kristi přečti si ten deník dnes o ÚP já sem normálně učůrávala :-D ještě že už to mám vyřízené :mrgreen: (jo a zapoměla jsem napsat, že jsem na to narazila na slevovém portále..budeme to mít na týden za 3 tisíce…bomba co?)

• Citovat
  • Upravit
2249
1.8.14 23:04

@verulicek Jenom nezapomeňte malé vyřídit pas nebo aspoň občanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.8.14 08:08

@verulicek. No už se těším, pak to probereme i s fotkama v naší diskuzi. Na ten deníček se jdu hned podívat :-D tvůj mám už přečteny ten je. super :-)
Mě čeká vyřízení rodicaku v září a teda vůbec se na to netěším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.8.14 08:36

@alviola no to bysme asi zapoměli 8o to se na slovensko musí? :nevim: už to podle mě nestihnem :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix