Do kdy hrazdičku?

300
18.7.05 08:54

Do kdy hrazdičku?

Ahoj holky,

zrovna teď přemýšlím jestli se už nemám „zbavit“ hrazdičky, protože klučíkovi je 6m a v poloze na zádech prakticky už vůbec nevydrží, neustále
válí sudy a nebo se snaží lézt. Můj dotaz tedy zní:„Do kdy si vaši miláčci hráli pod hrazdičkou a vrátili se k ní ještě někdy později?“ U té naší sice píší, že je pro děti až do 18m, ale myslím že u nás to asi nehrozí a tak bych ji radši přenechala kamarádce. Budu ráda za vaše názory. :lol:

Iriss + 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
18.7.05 09:30

Hrazdicka

Iriss, ja se zbavila hrazdicky uz nevim v kolikatem mesici, ale v podstate kdyz dcera sama sedela a o hrazdicku se opirala a zkousela vstat. Bala jsem se, ze by ji mohla zlomit a zranit se. Jinak jak se mi zdala draha a neprakticka hraci deka s upinaci latkovou hrazdickou jako zbytecna, tak na podruhy bych do ni sla. S touhle klasickou dcera pozdeji hrozne mlatila, odhazovala ji, nebo ji zvedala a rohy si strkala do pusy apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
18.7.05 09:57

Ja tu klasickou hrazdicku opravdu zlikvidovala az nekdy pred 2 rokem veku, vzdycky kdyz jsem ji chtela sbalit a rozmontovala ji, Nika se na ni vrhla a nutne si s ni potrebovala pohrat:-))) Vzdyt to je i pro sedici deti a jak jsem videla, i pro chodici:-))) Nehrala si s ni kazdy den, ale cas od casu u ni vydrzela i pul hodky a sama od sebe. Hravala si s ni i kdyz se otacela a lezla a to na brisku, zase to videla z jineho uhlu … a kdyz se u ni poprve postavila, to bylo radosti. Zalezi pravda na stabilite a druhu hrazdicky, ale u nas to byla vdecna hracka a to byla pujcena a fakt by se u nas i vyplatilo ji koupit:-)

TAkze zalezi na tobe … ale ja bych to nebalila, vzdyt kde je psano, ze pod hrazdickou se musi jenom lezet???

Sulanek a Nika 2.5R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
18.7.05 11:35

My ji zabalili taky v době, kdy malá lezla a opírala se o ni, čímž ji křížila a snažila se ji složit k zemi :-) A jelikož byla hrazda zapůjčená, tak byla urychleně omytá, zabalená a s díky vrácená :-) Ještě pár takovýchto experimentů a nedožila by se dalšího dítka…
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.7.05 11:59

ja uz jsem psala, ze bych si dala majzla na to opirani a staveni. Preci jen je to kus plastu, ktery se da vahou mimi snadno zlomit a u zlomeneho plastu jsou docela ostre rohy. Ja nez jsem ji slozila tak jsem z hrazdicky sundala vsechny ty rachtatka a hracky a s tema si dcera hraje obcas nekdy i ted (kdyz je teda najde ve svy krabici s hrackama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.7.05 12:43

Ahoj,

určitě v době, kdy se o to začně stavět, pryč s tím. Je to fakt nebezpečný. My ji dali pryč taky jakmile to začal používat pro stavění. Ono ho už to stejně jinak moc nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.7.05 12:59

Díky holky,

tak já ještě chvíli počkám, ale z toho opírání o ni mám právěže taky strach, ať je to hrazdička sebelepší. Náš Adík teď funguje jedině na všech 4 a taky tak chce i kojit , je s ním fakt sranda! :lol: :lol:

Iriss + 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.05 13:37

Ja mam trojramennou z takoveho plastu, ze neni problem ani kdyz si o to stoupne (stejne by si stoupla o neco jineho), ale hrazdicku, co jsem mela u nasich, jsem schovala uz v peti mesicich. Byla ze spatneho materialu. Hodne zalezi na kvalite hrazdicky. Jestli ti jde jen o to do kdy si s ni vyhraje, tak ji rozhodne neschovavej. Mala si k ni doleze, sedne a v sede busi do zavesenych hracek. Terik a Charlie 7,5m

• Citovat
  • Upravit
1089
18.7.05 22:08

My pouzivame hrazdicku dodnes (Danko ma v sobotu 1 rok :wink: ). Skvele Danina zabavi pri prebalovani :lol: :lol: :lol: inak by sa mi hned pretocil na brusko a hybaaaj prec! Takto vydrzi lezat o 5 sekund dlhsie :lol: :lol:
Od casu, ked sa vedel pretocit na brusko, tak ho hrazdicka prestala bavit. Mala este chvilku taky „comeback“, ked sa po:,–(il a zacal sa hrat s tymi vecami, co mala na boku, ale inak stoji v kute az do prebalovania nepovsimnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
25.7.05 21:26

Záleží jakou máš.Kamarádčina holčička ji měla ještě po roce a chodila s ní po bytě.Vždyckly ji před sebou tlačila.My jsme ji schovali ještě před prvním rokem,prootže jsem se bála že ji malej rozmlátí-měli jsme ji půjčenou,jinak bych ji taky nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí