Do kdy jste dávaly Sab Simplex?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lys
6155
30.8.11 21:24

já kapu do mlíka ještě teď, jelikož bezprostředně po přípravě děsně pění :nevim:
SS tělo nevstřebává, nejsou návykové, dokud budu dělat mlíko do flašky, asi tam vždy těch pět kapek šoupnu, jinak z toho má kapučíno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.11 21:43
Monny89 píše:
gabi.design píše:
Já je dávala od třetího týdne a už je máme od soboty vysazený. Ale klidně mu to dávat můžeš, ono mu to neublíží, já je brala ještě ve 12 letech. :mrgreen:
Kecáš? :mrgreen:

No nekecám. Mě pořád bolelo břicho, tak jsme pořád chodili k doktorce a ta pořád tvrdila, že mám zaražený větry a stále dokola nám psala Sab. :mrgreen: Nakonec ty větry byl slepák, jak ho vyřízli, tak byl klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.11 21:46
Monny89 píše:
Takže všechny máte ty probiotika jo??Takže které jsou? Které jsou nej? A to se používá jak tyhle kapičky? :think:

Já dávám laktobacilky od Biopronu. Jedna kapsle denně, vysypat do lahve. Stojí to něco málo přes dvě stovky a vydrží to dva měsíce, to největší balení: http://www.drmax-lekarna.cz/…-tob-60.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.8.11 21:52

Gábi, dobře ty :mrgreen: A díky za tip mrknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
24.8.13 22:58

Ahoj, mám podobný dotaz, Elišce je 7 měs. A stále dávám do každého mléka Sab Simplex, používáme ho defacto od narození, je na UM + příkrmy (oběd a zavádíme svačiny), ale nevím, jestli už bych jí ho neměla vysadit, přijde mi to jakože si na něj navykla… :nevim: Zkoušela jsem vysazovat tak, že jsem ubírala počet kapek a byla to katastrofa, šílený řev… Do kdy jí ho tedy můžu dávat, nemůže jí uškodit, když ho používáme takhle dlouho? :nevim:
předem díky za odpovědi… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7198
24.8.13 23:22

@_Kaczenkaa_ už by ho čistě teoreticky vůbec neměla potřebovat, v 7 měsících už se pohybuje a proto by s prdíky neměla mít problém. Myslím že to bude už ta navyklost, kapky se mají vyřadit hned jak se dítě začne pohybovat.

Asi budeš muset vydržet řev, nemůžeš jí to dál dávat. Střeva se musí naučit pracovat přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
24.8.13 23:30

Nam sab nepomohl, každopádně dávala jsem Espumisan a teď jsou Betynce 4m a už sem ho vysadila, přitahuje si sama nožičky čímž si mačká bříško a pomáhá si tak od prdíků…takže nedávám zbytečně do ní lejt tyhle srágory…ale vím co jste prožívala my jsme od nar na UM

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
25.8.13 07:54

@Syringa
Používám Sunar, ze začátku jsme měly Nutrilon, ten jí ucpával, přešly jsme na Sunar a ok, ale asi si prostě navykla na ten Sab, jsem to zase po… :zed: No tak mám tu zbytek, začnu jí ho dávat ob dávku a další už nekoupim… :nevim: Mě mudra právě niv neřekla, ví, že ho používáme a vždycky říkala, že ho můžu dávat jak dlouho ho bude potřebovat, ale přeci jí ho nebudu dávat třeba rok… :nevim:
Ona má malá problémy i se stolicí, co jsme začly příkrmy, tak se jako vykadí s velkou námahou, ale má tuhou stolici, což taky nevím, jestli je úplně dobře… :nevim: Asi si budu muset pohovořit s drkou… :think:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
25.8.13 07:57
@Syringa píše:
Oboje kapky obahují stejnou léčivou látku Simeticonum :palec:.

To sice jo, ale asi tam budou nějaké jiné sajrajty, protože nás Espumisan ucpal neuvěřitelným stylem, měl úplně opačnej efekt… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5724
25.8.13 08:55

Sab Simplex jsme dávali do 3m, pak už vůbec. A do té doby stejně jen výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adysis
25.8.13 09:23

My máme 6m a taky ještě dáváme Sab, ale jen když jsme doma, takže to je tak ob krmění. Postupně budu stále ubírat. Uvidíme co to udělá. Strašně trpěl na prdíky, tak se docela bojím, ale uvidíme :). Jinak espumisan ten nás taky pěkně zabědněl a to jsem slyšela už u více případů.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
25.8.13 11:00

@Syringa
Ale ona to nemá ze Sunaru, Sunar jí právě od toho pomohl, když jí začal ucpávat ten Nutrilon, ale co má příkrmy, tak to má takové tužší, jako vykadí se, ale s námahou no… :nevim: Ono je fakt, že asi nemůže mít řídkou stolici, když jí kašovitou stravu, že jo? :nevim: Já nevím, teď jsem jí dala jen 5 kapek do Sunaru a vypadá to, že dobrý zatím… :think:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
25.8.13 12:02
@Syringa píše:
Oboje kapky obahují stejnou léčivou látku Simeticonum :palec:.

Vesměs všechny tyhle kapky pro miminka obsahují to samé ale přece jen se složením liší…a když říkám, že nám sab nezabral tak věř, že si to nevymýšlím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure