Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, mám dotaz, máme 7.týd.chlapečka, v noci spinká hezky v postýlce,ale přes den mi tam nechce být, ani v kočárku, usne pouze v autosedačce, ani v lehátku nespí, brečí. poraďte, jak ho to mám odnaučit. děkuji
řekla bych, že než autosedačka je lepší pro takové prtě nějaké ergonomické nosítko
každopádně zastáncem vyřvání nejsem..
no kdyz jste na tom takhle, tak co poridit vajicko od Besafe izi sleep myslim, to se da rozlozit na leh, takze nezustane v ty blby poloze http://www.baby-eshop.cz/…p-45-limited
Zkus dát lehátko trošku do sedu jako je autosedačka a postupně dávat do lehu, nebo nějaký to nosítko
ta autosedačka není dobrá, uplně zuřím když se v ní vozí malé děti na procházku tz. několik hodin (sousedka)
nebo třeba v kočárku mu udět tu zkroucenou autosedačkovou polohu a postupně ubírat.
ZAvinutej s bílým šumem taky nespí? Radím vyzkoušet, kdybys potřebovala víc info, napiš…
Kudrbaby píše:
v kočárku taky brčel
je jěště malinký,musí si na všechno zvykat.A brečel ceou dobu co jste byli venku?
ta autosedačka nevypadá vůbec špatně. jen aby se dobře houpala, když je rozložená.. nemáš zkušenost?
nebrečel, po chvíli usnul, ale pak se probudil a zase brečel…
Kudrbaby píše:
ta autosedačka nevypadá vůbec špatně. jen aby se dobře houpala, když je rozložená.. nemáš zkušenost?
neber to prosím nějak špatně,ale pleteš si na sebe strašn bič,když ho naučíš usínat uhoupáváním.Já ho to naučila a odnaučovala strašně špatně ![]()
Zkusila bych tu zavinovačku a hlavně ten kočárek,některé děti ze začátku páčou a nechtějí tam být
Možná ho bolí bříško a jak je v autosedačce mu ulevuje
ještě je to chlapeček, možná fakt prdíky ![]()