Do kdy jste zavinovali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
18.12.12 12:00

Já zavinovala jen v porodnici, né že bych nechtěla, ale malá mi vždycky vytáhne ručičky ven a začne sebou šít, dokud se z tý zavinovačky nedostane ven alespoň půl těla, kolikrát se probudim a je z ní venku celá, docela by mě zajímalo, jak se jí to v necelejch dvou měsících tak dobře daří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
18.12.12 12:16

@mařenkaa jsou to mršky malinký, člověk si říká, že budou ležet v klidu a pak koukáme jak se nám z toho vymotaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.12.12 13:05

Do půl roka. Pak jsem zkusila dát obě ruce do spacího pytle, pak 1 ručičku venku a klaplo to. Do té doby ne, byla z rukou nešťastná, rušily spaní. Jen v kočárku spala bez zavinutí.

Podobné diskuze tu určitě jsou, neb jsem četla o rekormanech zavinujících i přes rok :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
18.12.12 14:12

Ahoj, do 5. měsíce, pak sama nechtěla. Ale kdyby chtěla, klidně ji zavinuju do roka, jen bych musela ušít větší zavinku. Už tak jsem si je šila velké a pak se tam pomalu nevešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
18.12.12 16:04

Malý ma 5 měsíců a zavinujeme. Pokud se to miminku líbí, tak není co řešit. Týrání to není :D mimi se cítí v bezpečí a je klidné. V jiných národech zavinují dlouho a je to u nich přirozené. Např:V Nepálu, Mongolsku aj. Apači (indiáni) zavinují své děti do 2 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
18.12.12 16:23

Tak my mame dnes 4tydny a uz jaksi u nas zavinovacka nema uspech maly se zni vzdycky odkope…ale ja mu ji davam jeste na noc jak tvrde usne ma ji… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1103
11.9.19 21:44

Oživuji téma. Prosím do kdy jste zavinovali i přes den i noc? Máme 8 týdnů a malá je na „volno“ hrozně neklidná tak je v zavinovačce téměř pořád, mám ale strach abych jí nebrzdila ve vývoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.19 22:50

My jsme zavinovali asi prvni tyden, mozna dva. Vyvoj to nebrzdi, citi se v bezpeci jakoby byly porad v deloze. Ale asi bych pres den moc nezavinovala, aby si mimco mohlo hrat a zkoumat, treba jen na slofiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí