Zavinula jsem ji a pořád spí

zrzana2
16.12.12 19:49

zavinula jsem ji a porad spi

Ahoj zeny,
tak jsem z toho jelen. V pondeli jsme byli na ockovani, no mala byla od te doby dost mrzuta. Pak jsem zacala mit problem ji pres den uspat na vic jak 20minut a tak jsem ji zavinula podle karpa. Pred tremi dny poprve. A spani se hodne zlepsilo a to i v noci(zadne nocni noseni, prost nakojim, zavinu a spi) No a dneska jsem ji kolem treti zavinula(byla jsem od 10ti pryc a pritel rikal, ze spala jen 20minut) a od te doby spi(s jednou pauzou na kojeni). Je tady nekdo, kdo zacal zavinovat pozdeji a takto razantne se zmenilo spani?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.12.12 19:55

Nikde nevidím, kolik jí je, ale myslím si, že je to možný.. Od toho ty jeho rady jsou, aby děti líp spaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
16.12.12 19:57

3mesice

• Citovat
  • Upravit
aliceh82
16.12.12 19:59

Úplně tak pozdě ne, ale taky se nám výrazně spaní zlepšilo:-) buď ráda, že jsi na to přišla!

• Citovat
  • Upravit
46
16.12.12 20:01

My sme začli Karpovu metodu používat taky později a fungovala. Teda ne tak ideálně jako u váš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.12.12 20:02

Tak to je ještě malá, tak to asi zabírá.. Od očkování je to už dlouho, tak bych řekla, že tam spojitost spíš nebude :think:
Tak buď ráda - i když otázkou je, co bude dělat v noci :mrgreen: Nemyslím to zle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
16.12.12 20:07

@gabriela82 :mrgreen: v pohode, my jsme doted byvali vzhuru treba od 2 do 5. Ne, ze by plakala, ale chtela si povidat, smala se na me pri zpivani ukolebavky atd. takze pocitam se vsim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure