Do kolika měsíců používáte kočárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kytkalenka
22.2.19 08:19

Dcera uz par dni si sama seda a minuly tyden sla do sportaku a museli jsme uz i postylku snizit a vymenit autosedacku. Bude ji 7 mesicu. Syn kdyz se na ucil chodit tak uz moc v kocarku nebyl tak max. Do roka a pul. Ale zalezi - me deti v kocarku nikdy nespaly a jezdime vsude autem tak jsme toho moc nenajezdily.

• Citovat
  • Upravit
37144
22.2.19 08:20

Já měla velky hluboky, jezdil v něm cca do 9 měsíců, fusak se tam vešel, ale malej už potom chtěl sedět a koukat. Výrobci píšou že jsou sporťáky od 6 měsíců, ale dítě by mělo samo umět sedět než ho tam dáš a to je hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.2.19 08:20

Kdybych se mohla rozhodnout znovu, koupila bych kočár hlavně podle sporťáku, ne podle korby. Malý byl v korbě spokojený do šesti měsíců, i když máme korbu velkou, pak už se mu tam nelíbilo a přešli jsme do sporťáku, který jde polohovat až do lehu. Ale bohužel není moc praktický na to skládání do auta i některé další věci bych si uměla představit jinak. Nebo jsou bytelnější sporťáky, do kterých se použije vložná taška pro miminko, když miminko odroste, tak už je jen ve sportovní verzi. Takový kočárek měla sestra a byla moc spokojená. Záleží také, kdy se miminko narodí. Pokud bude na zimu už větší, tak bych se toho sporťáku s vložnou taškou vůbec nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
22.2.19 08:28

@Dandinkaaa já odložila až někdy v 2 a půl, teda to už měl jenom golfky na občasné přejíždění, když sem musela obehnout město nákupy atd, abych pak nemusela tahat nákup i unaveneho syna :mrgreen:

Zakladatelko, s tím kupováním několika kočárků sem měla před porodem stejný názor, koupili jsme kombinaci a myslela jsem že v tom syna odvozim komplet od narození po dobu kdy už kočár potřebovat nebude, ale pak po nějaké době sem zjistila že mě v některých věcech nevyhovuje, že co byla původně výhoda se s roustocím dítětem stalo spíš komplikací, nakonec sem měla kočárky 2 a ve 2 letech sem šla koupit ještě golfáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.2.19 08:36

Starsi dcera odmitala korbu snad uz ve 4 měsících, neměla prehled, ale bylo to na leto, tak jsem ji pak dala do sportaku, ten jsem dala téměř na ležato a byla spokojená, mladší jezdila ještě teď v 8 měsících v hlubokém, má teplou kombinézu, tak jsem fusak nedávala, ale už se tam vejde jen tak tak, takže max. ještě měsíc a půjde do sporťáku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101947
22.2.19 08:42

@Kriss Tina Proc by melo samo sedet? Spousta sportaku jde do plneho lehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101947
22.2.19 08:44

@Kriss Tina Tohle je asi individualni, ja pred porodem vybrala trojkombinaci a byla s ni spokojená po celou dobu s obema detmi. Dokupovala jsem pak jen dvojak neb starsi byl nechodivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.2.19 08:49

Sporťák jsme vytáhli, když bylo synovi 5 měsíců. Nadšená jsem nebyla, protože byl listopad/prosinec. Bohužel se do korby už nevešel, a to jsem si myslela jak mám velký kočár. Korba na délku měla 71cm. Měli jsme dvoukombinaci Baby design, kde jde sporťák do lehu. Vleže byl ve sporťáku do 9-10mesicu kdy začal sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.2.19 09:22

Náš v hlubokém do 7 měsíců. Ještě neseděl, ale mám možnost polohovat až do lehu. Sporťák jsme dali pryč v 16. měsících. Chtěl chodit, kočár vyloženě nesnášel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.2.19 10:48
@j.a.n.i1 píše:
@Kriss Tina Proc by melo samo sedet? Spousta sportaku jde do plneho lehu…

Presne… Mala proste v korbe rvala, je zvedava a navic s fusakem tam uz byla narvana …tak proc ji tam trapit ze :roll: Sportak mame do plnyho lehu, tak nevidim problem ;) sla tam v cca 7 a pul mesicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
22.2.19 22:23

@Marble93 od sedmi mesicu chodi? To by me zajimalo jak to vypada? Takovy ditko je preci fakt mimino a nema z niceho rozum. To musi byt dost narocny ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.2.19 13:29

@Boudová náročné to bylo. Neposlechla slovo a člověk se fakt nezastavil. Spousta úrazů. Ale zvykla jsem si a vše je už dobrý :-) naštěstí mám super mámu, že se postarala o obědy a já se mohla plně věnovat jen dceri.. ona je divoch od narození, ve všem šíleně napřed, nejen v chůzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.2.19 14:41

Dcera putovala do sporťáku na jaro ve 4 měsících, v hlubokém řvala jak tur. Do 10 měsíců, než se naučila sedět, v něm jezdila na ležato. Teď v 15 měsících jsme pořídili Valco snap4, který je lehčí než sporťak, protože tahat ji v tom našem sportovním tanku už ve 20 tt nedávam. Mladší až se v létě narodí bude rovnou ve sporťáku ve vložné tašce, protože ty dvě prťata budu muset kombinovat s kočárem a nosítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
23.2.19 14:55

Dcera se narodila v červenci a v hlubokém (Roan Emma) byla asi do 9. měsíce, ale vešla by se tam i dýl. Protože ale už chtěla koukat ven pořídili jsme sporťák X-lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
23.2.19 15:49

@Marble93 Joo tak kdyz byla prvni a zatim jedina tak to asi jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie