Do kolika ZŠ k zápisu?

2591
3.2.15 13:30

Do kolika ZŠ k zápisu?

Název támatu jasný… Do kolika základních škol jste šli/půjdete k zápisu? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
3.2.15 13:32

Do jedné. Nějak mě ani nenapadlo jít k zápisu do více škol. Vzali ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.2.15 13:33

Taky do jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.2.15 13:34

Me se zda, ze se muze jen do jedne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.2.15 13:35
@Handalina píše:

Ne, můžeš k zápisu i do více škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.2.15 13:36
@Handalina píše:

Ne můžeš jít k zápisu do více škol, jenže pak musíš do školy /kam nepůjde/ přinést potvrzení, že je přijatá v jiné škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.2.15 13:38

Já bych se u zápisu normálně poptala učitelky, jaká je šance na přijetí. Kolik už mají zapsaných žáků apod. Podle toho bych se rozhodla, jestli půjde na zápis i jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.15 13:39

@Alex Adrian šli jsme do jedné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.2.15 13:41

Ženy a myslíte, že se bere ohled na to, kdy se na zápis přijde? Myslím tím, jestli jít hned první den od te 13hodiny, nebo je jedno, jestli přijdeme druhý den? Moje nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.2.15 13:45

Do jedné, už jsme přijatí. Já nějak nechápu, co se toho kolem zápisů nadělá, jde přece o POVINNOU školní docházku ;) Ale pokud máte vyhlídlou nějakou hodně dobrou školu, kde se hlásí hodně dětí a nejste spádový, pak chápu, že člověk má ještě plán B. Hodně mých kamarádek šlo ke dvěma zápisům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.2.15 13:46

@Alex Adrian poařadí při zápisu je, pokud vím, jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.2.15 13:49

Mě jde o to, že bych ráda, aby byl syn přijat na školu, která není spádová, mám trochu strach, že ho nevezmou, tak přemýšlím, jestli pro jistotu radši jít na zápis ještě do druhé spádové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
3.2.15 13:55

@Alex Adrian Byli jsme u zapisu na trech nespadovych skolach. Vsechny beznadejne preplnene. Brno.
Do nasi spadove v zadnem pripade syna dat nechci (cikanov), tak proto vic zapisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.2.15 13:57
@Black Cat píše:
Ne můžeš jít k zápisu do více škol, jenže pak musíš do školy /kam nepůjde/ přinést potvrzení, že je přijatá v jiné škole.

Nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.2.15 13:58
@Alex Adrian píše: Ženy a myslíte, že se bere ohled na to, kdy se na zápis přijde? Myslím tím, jestli jít hned první den od te 13hodiny, nebo je jedno, jestli přijdeme druhý den? Moje nervy :mrgreen:

Nebere. Jestliže jsou někde zápisy rozloženy do dvou dnů, pak je to jedno. Zohledňuje se spádovost na prvním místě, pak školy obvykle zohledňují to, že už na té škole jsou sourozenci budoucího prvňáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin