Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky,
Chci se zeptat do kolikateho týdne se provádí vnitřní ultrazvuk? A kdy se mnou může partner na ultrazvuk? Dekuji
Klidně i do konce skrz měření čípku. Partner může dle gynekologa, osobně byl se mnou jen na genetice ve 20.tydnu. jinak mi to přijde zbytečný.
Manžel chodil na veľké ultrazvuky - 12., 20. a 30.tt, tie boli cez brucho. Inak môj doktor meria čípek ultrazvukom, takže vaginálne až do konca tehotenstva.
Partner byl akorát ve 20tt. Jinak vaginalne asi do 12tz a pak na konci, kvuli cipku.
Vaginální uz mi dělali vždy. Partner byl jen na velkém uz, ale mohl se mnou kdykoli
Byla jsem ted 16.tt a mimco kontroloval pres bricho a vnitrnim pak jizvu po cisari a tu mi budou vzdy kontrolovat vnitrnim.
Mě dělali vaginální cca do 12tt a teď jen břišní.. a když je potřeba tak se podívá.
Partner chodí na každou kontrolu (pokud může) protože chce vidět mrňouse. Nikdo mu nic nezakazuje a ani nemůže. Je to vaše volba takže s tebou partner může jít kdykoliv ![]()
Moje dr do 13tt..pak už přes břicho..na utz muže partner pokaždé..ale lepší je chodit jen na ty velké genetiky.. 13, 20, 30 nebo na třeba 3d focení
Přítel byl se mnou ve 12.týdnu na prvním ultrazvuku přes břicho(jeli jsme totiž spolu 30km do krajské nemocnice)..jinak se dělá vaginálně do toho týdne u svého gynekologa.
Jak uz tady psaly, me ho dela jeste ted, kvuli cipku a to jsem skoro na konci.
A manzel semnou jezdi na kazdou kontrolu.
uz od CAR. ![]()
I na kazdy ultrazvuk a kazde vysetreni.
Lekar nikdy nebyl proti.
Dokonce kdyz jednou cekal na chodbe, tak se ptal, kde ho mam. ![]()