Do letního kina s miminem?

941
8.8.11 20:11

Do letního kina s miminem?

Nemáte někdo zkušenost s letním kinem? Mame osmimesicni ditko, ktere nam bezne usne pri televizi a chteli bychom vyrazit do letniho kina. Da se to? Neni to moc velky rachot?

Diky za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
8.8.11 20:13

no nevim, ja bych osmimesicni dite do letniho kina netahala…

uz jen ta predstava, ze si chci orazit bez deti a vyrazit do kina a tam mi rve cizi mimino neni nic moc…

• Citovat
  • Upravit
941
8.8.11 20:18

Mozna jsem mela zduraznit „letni kino“ a „spici dite“ Samozrejme, ze se rvoucim bdelym ditetem tam nebudu zustavat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.8.11 20:26

Lidi jsou schopni čehokoli, i rvát mimina po nocích do kina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.8.11 20:31

Nestojim o osobni hodnoceni a blbe kecy. Ptala jsem se, protoze jsem v letnim kine nikdy nebyla, nakolik velky je to rachot a jestli nema nekdo osobni zkusenost se spicim ditkem, jestli ho to probudi/neprobudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.8.11 20:34

Já si myslím, že by ho to asi vzbudilo. My jsme byli v letňáku ve Valticích na zámku a bylo to doooost nahlas. Myslím, že by u toho miminko vklidu spát nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.8.11 20:41

Letní kino řve trochu méně než běžné kino. Já bych klidně jela (šla), naše děti jsou na rámus zvyklé, takže když spí tak je nic nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.8.11 20:42
terak píše:
Nestojim o osobni hodnoceni a blbe kecy. Ptala jsem se, protoze jsem v letnim kine nikdy nebyla, nakolik velky je to rachot a jestli nema nekdo osobni zkusenost se spicim ditkem, jestli ho to probudi/neprobudi.

nestojíš o blbé kecy, ale na blbý dotaz ty blbé kecy dostaneš.
Jinak ačkoliv se jedná o kino letní a tudíž venku, hlasitost bývá dost velká. Spát se u toho fakt nedá. A pochybuji, že by byl někdo z mimina a jeho případného vzbuzení nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
8.8.11 20:42

My jsme byli několikrát s prckem v kočárku a užili jsme si to. Malá spala celou dobu - seděli jsme až vzadu a kočárek trochu stranou. Malé bylo 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.8.11 20:44
ynax píše:
terak píše:
nestojíš o blbé kecy, ale na blbý dotaz ty blbé kecy dostaneš.
Jinak ačkoliv se jedná o kino letní a tudíž venku, hlasitost bývá dost velká. Spát se u toho fakt nedá. A pochybuji, že by byl někdo z mimina a jeho případného vzbuzení nadšený.

Spát se u toho dá úplně v klidu. Mám vlastní zkušenost - nudný film. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
8.8.11 20:44

Asi jde o to, jaky mimco a jaky kino… my s malou chodili od jejich osmi do cca deseti mesicu do letnaku na strelak (praha). Byli sme tam asi 4× nebo 5×, sice jsem tam dalsi kocarek nevidela, ale nikomu to nevadilo - ani mal, ani nam a ani ostatnim lidem, takze kazdopadne prijemna zkusennost… musim ale podotknout, ze mela hluboky kocar - meli sme tehdz starou inglesinu, ktera mela 95 cm vnitrni rozmer korbicky, takze spalo se ji tam pohodlene a ani sraky ji nevadily, protoze to nebyly ty napevno a mohla pohodlne i otocit - bez toho bz to u ni konkretne asi neslo - ale jak rikam, zalezi vzdy na mimcu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
8.8.11 20:45

Pro me to blbej dotaz neni. U nas ve meste otevreloi letak po nekolika letech a budou zrovna davat dobrej film. Nemame hlidani a ciziho do domu nepustim, tak taky resime, jak to udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
8.8.11 20:47

Jo a k te hlasitosti - kdyz das malou tak, aby mela kocar otoceny „striskou“ k reprakum a nejlepe kdyz ji jeste zakrejes zbytek dekou, hlasitost v kocarku je mnohem mensi… a ne kazde letni kino je prezvucene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
8.8.11 20:57

Taky moc nechápu, co je na tom dotazu tak špatnýho … :nevim: … lidi tahají malý děti po „horších“ místech a nikdo se nad tím nepozastavuje …

• Citovat
  • Upravit
941
8.8.11 21:04

Takze asi proste risknout a odzkouset a prinejhorsim holt propadne vstupne, tak se aspon pujdeme projit a mame zkusenost na priste :-) S tou hlasitosti to bude fakt asi u kazdeho kina jinak, tak se spis zkusim poradit s pokladni, kde je nejtissi misto, urcite tam udela hodne akustika prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí