Do plavek do léta! :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
22.3.23 08:54

@Lucineckaa99 Petu znám, sleduji ji na instagramu a je mi moc sympatická. Asi bude její cvičení nářez, ale zatím mě nepřesvědčila to zkusit s ní :D.

Na 1. to nechávám jen kvůli psychice, také si chci ještě uklidit lednici, nakoupit mističky. Já jsem věčný plánovač, než začnu, musí být vše perfektní :lol:. Takže by se mi povzbuzující partička hodila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.3.23 08:55

@Lucineckaa99 tak o tomhle jsem nevěděla, super. Já to snad zkusím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 09:02

@Antares14 to budu moc ráda, můžem si někde napsat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 09:04

@-Papillon- taky jsem to zjistila nedávno a když jsem na ty videa koukala, tak si řikám, že to tak složité zas není a že bych to mohla zvládnout! :D určitě je to jednodušší než ten její placený program :) tak lednici bych taky mohla pořešit co si budeme :D když najdu více lidí tak tě 1.4. naberem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.3.23 09:06
@-Papillon- píše:
@shadowbabe
Nemám teď čas hledat to druhé, ale tohle si pamatuji, protože jsem řešila s trenérem : https://m.youtube.com/watch?…. Pamatuji si, že říkal o špatném vytáčení nohou při kolech do stran, že je to na úraz kotníků…
A já je nemám ráda z podstaty (ten jejich marketing) :D

Jo, tak já jedu spíš ty lehčí věci, víc frčím právě na té Eylem ☺️ Marketing Ladylab… to radši dělám, že nevidím 🤭

• Citovat
  • Upravit
71
22.3.23 09:07

@Lucineckaa99 určitě, napíšu zatím tady přes zprávy. Pak se můžeme domluvit přes fb ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.3.23 09:11

@Lucineckaa99 klidně mě nabere dříve, budu čerpat inspiraci a motivaci :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.3.23 09:25

@shadowbabe já že zahraničních jen Jill :lol:. Dneska je toho stejně tolik, kdo se v tom má vyznat. Důležité je, že si každý najde, co mu vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 09:26

@-Papillon- máš soukromou zprávičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.3.23 14:58

Ahoj, taky bych se chtěla přidat. Potřebuju do léta schodit tak 4kila, což se nezdá moc, ale já s tím bojuju a nejde mi to. Takže bych byla ráda za nějakou inspiraci i pokec o tom, jak je to těžký ;) Kámošky co mám už to vzdaly a mně se to nějak ještě nechce vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11704
23.3.23 15:48
@Annabela11 píše:
@Lucineckaa99 Já nechápu proč se pořád používá slovo bříško u dospělého člověka 8o. Jinak já cvičím pilates s Pavlínou jednoznačně nejlepší cvičení na formování postavy. A taky cvičím s Ladylap taky super.

Bříško je ňu, lidi používají zdrobněliny, protože chtějí působit příjemně a mile. Třeba mně se rozhodně víc líbí formulace „nyní budeme posilovat bříško“ než „koukej makat, ať se za tebe tvoje stará v létě nemusí stydět, ty kůže líná!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.23 12:18

@barasepka napsala jsem soukromou zprávičku  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.23 12:19

@Ploskutáček přesně moje slova! Děkuji za komentář :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat