Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky!
Se strašně dlouho dokopávám ke cvíču, ale jsem furt unavená z práce ( blbá výmluva vím ) a vždy si jdu hned lehnout. Když jsem chodila s kamarádkou do posilky, tak to bylo úžasný, ale vykašlala se na mě ![]()
Hledám nejlíp nějaký parťáky abychom se mohli navzájem hecovat a radit si, já nedám moc jídlu ( jím třeba 1× za den a chtěla bych najet na nějaký jídelák nejlíp ). Dnes jsem si objednala supergreens od czechvirus, je to zázrak na nafouknuté bříško a cvičit bych chtěla podle Péti Elblové. Mohly bychom si založit nějaký chat na fb, nebo kdekoliv jinde to už je jedno ![]()
Prosím nejlíp někdo, kdo má na takové věci čas a nevykašle se na to hned, to mám pak tendenci udělat i já. Budu se těšit
Příspěvek upraven 22.03.23 v 18:42
Případně doporučím cvičení na You Tube podle Ladylab nebo Eylem Abaci. A kalorické tabulky ![]()
Ladylab prosím ne. Viděla jsem od nich asi 2 videa a cviky nejsou prováděny správně. Doporučila bych Fitfab - české, několik programů, videa zdarma na jejich webu.
Kalorické tabulky schvaluji. Jen si dát pozor na dobré nastavení, často lidé zapomenou vyplnit aktivitu a jí pak bazál… Tudíž nejprve si přečíst návod.
Jinak já chci také začít, odsouvám to na 1.4.
Potřebuji dát dolů 7 kg ![]()
Příspěvek upraven 22.03.23 v 09:26
@shadowbabe ja u kalorickych tabulek nikdy nevydrzim, nebavi me to pocitat
ale zhubla jsem uz hodnekrat i bez nich ![]()
@-Papillon- a co Peta Elblova?
mela jsem podle ni treninkovy plan, byl to mazec ale zhubla jsem dost, ted ma i cvicebni plany zdarma na ytb
Proc to odsouvas az na aprila pokud se muzu zeptat? Pripadne se muzes pridat zda chces!
prece jen ve vice lidech se to tahne lip
@-Papillon- píše:
Ladylab prosím ne. Viděla jsem od nich asi 2 videa a cviky nejsou prováděny správně.Doporučila bych Fitfab - české, několik programů, videa zdarma na jejich webu.
Kalorické tabulky schvaluji. Jen si dát pozor na dobré nastavení, často lidé zapomenou vyplnit aktivitu a jí pak bazál… Tudíž nejprve si přečíst návod.Jinak já chci také začít, odsouvám to na 1.4.Potřebuji dát dolů 7 kg. Je mi 28.
Prosím o konkrétní videa / partie, děkuji ☺️
@Lucineckaa99 Já nechápu proč se pořád používá slovo bříško u dospělého člověka
. Jinak já cvičím pilates s Pavlínou jednoznačně nejlepší cvičení na formování postavy. A taky cvičím s Ladylap taky super.
@shadowbabe tohle je příklad, má takhle na svém kanále vždy playlist na určitý týden a má to rozdělené, tohle je konkrétně tento týden
@Annabela11 Já se omlouvám, to vám to slovo bříško nějak vadí?
jestli jsem vás tím nějak pohoršila, tak se moc omlouvám ![]()
Já konkrétně s ladylab dobré zkušenosti nemám a tenkrát to zavrhnul i můj trenér co jsem měla ![]()
@Lucineckaa99 píše:
@shadowbabe tohle je příklad, má takhle na svém kanále vždy playlist na určitý týden a má to rozdělené, tohle je konkrétně tento týdenhttps://www.youtube.com/watch?…
Péťu znám, komentář patřil druhé uživatelce, ohledně špatného cviku od Ladylab ☺️
@Lucineckaa99 Nepohoršila ale nepřijde mi to normální spolu se slovem zadeček. S Ladylap cvičím pouze videa pro začátečníky a jen 2krat do týdne ostatní dny Pilates.
@Lucineckaa99 na cviceni ti doporučím Fitfab. Mají x videi v různých délkách, obtížnosti. Mě přijde, ze to mají hezky propracované.
Jídelníček - tak to je o pravidelností. Ze začátku zkus najet na jídlo dvakrat, nebo spíše třikrát denně. Jednou je dle mě málo.
@shadowbabe
Nemám teď čas hledat to druhé, ale tohle si pamatuji, protože jsem řešila s trenérem : https://m.youtube.com/watch?…. Pamatuji si, že říkal o špatném vytáčení nohou při kolech do stran, že je to na úraz kotníků…
A já je nemám ráda z podstaty (ten jejich marketing)
…