Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, hledám dobrou kadernici v Praze, ktera mi neznici vlasy. Me prirodni jsou cerne, chtela bych zesvetlit konecky na hnedou. Ale moc dobre zkusenosti nemam. doporucite mi nekoho, prosim?
Tak já se třeba barvím sama. Kupodivu zvládám a nemám sebemenší potřebu podporovat vyhlášené salony, které těží často z nesmyslných požadavků. Dokážu se obarvit třeba za pětinu ceny s tím, že nabídnutou kávu si udělám doma taky. Možná i lepší.
Doporucim ti salon Fellini v Kozi ulici, ale pocitej, ze cenove se pod trojku nedostaneš…
@kemeny13 píše:
Tak já se třeba barvím sama. Kupodivu zvládám a nemám sebemenší potřebu podporovat vyhlášené salony, které těží často z nesmyslných požadavků. Dokážu se obarvit třeba za pětinu ceny s tím, že nabídnutou kávu si udělám doma taky. Možná i lepší.
Tak ono je obarvit a obarvit
kdyz chces blond, tak je vyrazne lepsi se sverit do rukou kadernici a neexperimentovat doma.. barvit se na vsechny ostatni barvy je pomerne lehke..
@Vesnickaholka píše:
Tak ono je obarvit a obarvitkdyz chces blond, tak je vyrazne lepsi se sverit do rukou kadernici a neexperimentovat doma.. barvit se na vsechny ostatni barvy je pomerne lehke..
Tak určitě záleží z mého pohledu nejen na zručnosti, ale třeba i znalostech blízkých. Zde byla zmínka o konečcích na hnědou, nikoli na blond.
Holky mám své vlasy uplně černé, a vážně není lwhké je odbarvit a zesvětlit. několikrát když mi je zesvětlovali, mi je spálili a po té mi odpadaly. proto se ptám
Ahoj, hledám dobrou kadernici v Praze, ktera mi neznici vlasy. Me prirodni jsou cerne, chtela bych zesvetlit konecky na hnedou. Ale moc dobre zkusenosti nemam. doporucite mi nekoho, prosim?