Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, tam to neřeší. Jezdili jsme taky s dětma. Viděla jsem i miminka, co neudrželi hlavičku. Takže tak měsíční. Přišlo nám super, že tam mají i kočárky volně k půjčení a dokonce i postýlky u bazénu.
@Ajuše tak to je super,dekuji moc za odpoved! Tak to pristi tyden vyrazime ![]()
Nooo, tak to já bych zase čtyřměsíční miminko rozhodně netahala do bazénu, kde se koupou dospělí. I když je voda slaná, tedy něco málo dezinfekce. Nemá ještě vůbec vyvinutou imunitu, bála bych se, a třeba aspoň do roku vydržela.
@stonožka12 píše:
Nooo, tak to já bych zase čtyřměsíční miminko rozhodně netahala do bazénu, kde se koupou dospělí. I když je voda slaná, tedy něco málo dezinfekce. Nemá ještě vůbec vyvinutou imunitu, bála bych se, a třeba aspoň do roku vydržela.
Já myslím, že tohle každý řeší jinak a musí se rozhodnout podle sebe. Já přecitlivělá nebyla a někde tu imunitu nabrat musí. Z mého pohledu jsem udělala dobře. Kdybych do roka měla děti zavřené jako květinky, imunitu by nezískali. Navíc by to odneslo i starší dítě. Nám naopak koupání v Gmundu pomáhalo na zimní exem. Imunitu bych řešila jen v případě, že by dítě bylo vážně nemocné. Třeba problémy se srdcem apod. Pak chápu, že se rodiče snaží dítě zbytečně nevystavovat.