Domácí spotřebiče pekárna, robovysavač, parní čistič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
16.12.12 20:16
@Nelisa píše:
Z tebou zmiňovaných věcí mám nejraději kafeautomat :pankac:, využíváme ho opravdu hodně, super věc je ruční vysavač - musí mít dobrý tah, pekárnu využívám leta jen na kynutá těsta, parní čistič nemám, zatím jsem na něj nečetla pozitivní reakce :nevim:, ty s ním máš dobrou zkušenost? Robotický vysavač nevyužiju.

JJ, ja parnim cisticem vytirala kazdy tyden. v polovine bytu mam dlazdice, tudiz to pomohlo, vytahlo spinu ze spar, setrela jsem a bylo cisto… :palec: jen jsem spatne vybirala, naletela jsem reklame na H2O mop, musela 2× reklamovat a ted odesel uplne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
16.12.12 20:28

Nakonec se stejně budeš muset rozhodnout podle sebe. Každému vyhovuje něco jiného. Nebo si přej něco pro parádu, nebo tvoji radost a máš vyřešeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.12.12 20:32

Kdybych si měla vybrat vyberu si robotický vysavač ( ten mám doma) a pořádný pressovač. Pekárna, jak se znám, by mně bavila chvíli a parním čističům moc nevěřím.
Mám irobot a jsem moc spokojená, máme psa chlupů plno tak jezdí každý den. Pressovač právě vybírám, za mně určitě nějaký automat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 20:35

@Arome pes to uz je vybrano, to nebyl problem…ted jsem mu vyjmenovala, co vsechno potrebujeme do domacnosti, tak se zasmal, rekl, prosim,250 euro a vyber, co potrebujes nejvic :mrgreen: chlapi to maji s darkama stejne jednodusi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 20:37

@Mišela1 a jaky ten vysavac doporucis? :kytka:
Jinak diky vsem za postrehy, mam o cem premyslet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.12.12 20:37
@kolik píše:
O kafeautomatu jsme dost uvazovali, ale potom, co jsme zjistili, jak je to neskutecne komplikovane a i drahe, tak jsme to zavrhli. Pijeme hlavne late a to se musi pripravovat (ano opravdu to neni vtip) ze dvou tablet… Kafeautomat mas doma porad na stand-by, stejne to chvili trva, nez se zahreje, kdyz si chces udelat kafe, pak musis porad doplnovat vodu, vymenit dve tablety na jedno kafe!?, podle toho jaky mas stroj, tak jeste treba nastavujes tlak nebo mnozstvi vody. No nakonec jsme uprednostnili starou dobrou konvici a late si dame proste v kavarne :)

No my máme automat, který není na pody, je na zrnkovou kávu, pomele si ji. Taky záleží na tom, co kdo pije, my pijeme preso, návštěvě občas uděláme cappuccino, složité to není a dolít vodu do kávovaru nebo do konvice a ještě hrnku mi přijde jako totéž. Vlastně automat napouští pak do hrnku sám. :mrgreen:
Množství vody záleží jen na čudlíku, který člověk vybere, zmáčkneš a za chvilku je kafe hotové.
A vodu ohřívá automat i varná konvice, časově si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.12.12 20:39
@Arome pes píše:
Nakonec se stejně budeš muset rozhodnout podle sebe. Každému vyhovuje něco jiného. Nebo si přej něco pro parádu, nebo tvoji radost a máš vyřešeno :lol:

Souhlas, domácí spotřebiče a pomocníci by měly být společný dárek, ne? ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.12.12 20:42
@SussiK píše:
@Aspera @Pipet jj,to je ono, v edeli odpoledne si uvedomim, ze nemam chleba manzelovi na svacinu, takhle bych upekla a bylo by…a co rikate na tuhle pekarnu http://www. amazon. de/Unold-8695-Brotbackautomat-schwarz-Onyx/dp/B000095Z2Z/ref=sr1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1355683266&sr=1-2??

Přesně dnešní situace, doufám ovšem, že mu na tu svačinu něco zbyde :oops:
Já nerozumím ani slovo německy - ale všechny pekárny jsou víceméně na jedno brdo, jen bych vybírala ať má dva míchací háky, ten chleba má pak lepší tvar pro krájení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.12.12 20:49

Zásoby chleba na horší časy mívám v mražáku, dá se tam dát nakrájený na plátky, aby to šlo rychle rozmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 20:52
@Pipet píše:
Přesně dnešní situace, doufám ovšem, že mu na tu svačinu něco zbyde :oops:
Já nerozumím ani slovo německy - ale všechny pekárny jsou víceméně na jedno brdo, jen bych vybírala ať má dva míchací háky, ten chleba má pak lepší tvar pro krájení.

hmmm a to tam zrovna nestoji :think: no musim to prostudovat jinde :dance: a co je za rozdil jeden a dva haky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.12.12 20:57

@Nelisa Když mi ten upečený tak chutná :oops: :mrgreen:

@SussiK Jeden hák - chleba je spíš kostka, vyšší než delší? dva háky - tvar asi jako toustový, ale kratší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
16.12.12 21:01

@kolik no jo, ale my máme nejbližší supermarket 15 km, to už je lepší upéct. Ale bydlet ve městě, asi bych taky pracovala s pekárnou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 21:06
@Pipet píše:
@Nelisa Když mi ten upečený tak chutná :oops: :mrgreen:@SussiK Jeden hák - chleba je spíš kostka, vyšší než delší? dva háky - tvar asi jako toustový, ale kratší…

Ahaaa takze je ten rozdil pak JEN v tvaru? protoze ja zadnej nemuzu najit, vetsina ma jen jeden hak anebo to vubec neni napsany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.12.12 21:15

Tak z vyjmenovaných spotřebičů bych nejspíš šla taky do pekárny, ta mi hodně v kuchyni pomáhá :pankac: A jinak co řečeno nebylo, já teď koukám po odšťavňovači a robotu ;)

• Citovat
  • Upravit
1262
16.12.12 21:22

Tak jediny dve, ktere jsem nasla se dvema haky u nas je tahle, co myslite, jaka bude ok??
 http://domaci-pekarny.heureka.cz/fagor-pan-850/

http://www.redcoon.de/…ackautomaten?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí