Pračka Gorenje WA60149
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Gorenje WA60149 žádám o radu
Ahojky potřebovala bych poradit s pračkou od někoho zkušeného.
Zapla jsem pračku jako obvykle a asi po minutě jsem zjistila, že jsem tam zapoměla dát aviváž a prášek… nenapadlo mě nic jiného, než pračku ručně vypnout ze 30 na 0. Dala jsem tam prášek, aviváž a znovu zapla, ale pračka už nejde zapnout. nejde spustit žádný program. V pračče mám vodu, dvířka jdou otevřít a nejde ani prát, ani ždímat, ani nic… co stím mám dělat? Jen mi dvakrát zabliká svetýlko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus vytáhnout z elektřiny a počkej pár minut, mě to zabírá, mám jinou ale už sem ji párkrát zblbla že nevěděla co má dělat
![]()
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
Zkus vytáhnout z elektřiny a počkej pár minut, mě to zabírá, mám jinou ale už sem ji párkrát zblbla že nevěděla co má dělat![]()
už skouším… to mě nenapadlo… z elektriky jsem to zkoušela vytáhout, ale hned jsem ji zapla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na takoví restart se říká zhruba 10-30 minut. Mě to zabírá i na notebůka. JEdnou jsem do usb šoupla konektor od sluchátek a celý se kousnul. půlhodiny bez proudu a ůplně se srovnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
Zkus vytáhnout z elektřiny a počkej pár minut, mě to zabírá, mám jinou ale už sem ji párkrát zblbla že nevěděla co má dělat![]()
Už to funguje… Tisíckrát děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit