Pračka Gorenje WA60149

211
13.12.12 22:54

Gorenje WA60149 žádám o radu

Ahojky potřebovala bych poradit s pračkou od někoho zkušeného.
Zapla jsem pračku jako obvykle a asi po minutě jsem zjistila, že jsem tam zapoměla dát aviváž a prášek… nenapadlo mě nic jiného, než pračku ručně vypnout ze 30 na 0. Dala jsem tam prášek, aviváž a znovu zapla, ale pračka už nejde zapnout. nejde spustit žádný program. V pračče mám vodu, dvířka jdou otevřít a nejde ani prát, ani ždímat, ani nic… co stím mám dělat? Jen mi dvakrát zabliká svetýlko… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
13.12.12 23:15

Zkus vytáhnout z elektřiny a počkej pár minut, mě to zabírá, mám jinou ale už sem ji párkrát zblbla že nevěděla co má dělat :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
211
13.12.12 23:55
@K.Black píše:
Zkus vytáhnout z elektřiny a počkej pár minut, mě to zabírá, mám jinou ale už sem ji párkrát zblbla že nevěděla co má dělat :lol: :lol:

už skouším… to mě nenapadlo… z elektriky jsem to zkoušela vytáhout, ale hned jsem ji zapla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
14.12.12 00:07

Na takoví restart se říká zhruba 10-30 minut. Mě to zabírá i na notebůka. JEdnou jsem do usb šoupla konektor od sluchátek a celý se kousnul. půlhodiny bez proudu a ůplně se srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
14.12.12 00:36
@K.Black píše:
Zkus vytáhnout z elektřiny a počkej pár minut, mě to zabírá, mám jinou ale už sem ji párkrát zblbla že nevěděla co má dělat :lol: :lol:

Už to funguje… Tisíckrát děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1