Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mohu doporucit doktorku Railovou (snad to píšu dobře) je to tedy psychiatrička, ale aspoň ti může popřípadě napsat léky. Je výborná. Sídlí v Novém Městě.
Děkuji za reakci, ale potřebuju se spíš vypovídat a promyslet co dál, léky určitě nechci a ani nemůžu, starám se o děti tak potřebuji fungovat plus ještě kojím. A od toho se odvíjí i to, že potřebuju někoho kdo je přímo v Náchodě kvůli dětem a hlídání.
Tak v Nachode přímo zkusenosti nemam, ale psychiatr je taky psycholog, určité by ti poradila, co a jak dal. Na netu jsem našla psychologii přímo z Náchoda Anna Ticha, ale zkusenost nemam. Držím pestičky, aby bylo brzy vše ok ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi se stejným dotazem. Potřebuji psycholožku/psychologa z NA. Potřebuju se asi vypovídat a nějak se srovnat poslední dobou mám psych. nálady. Jako smutek a tak. Ale ne dr Railovou jak tu bylo zmíněno, ta je známá rodičů a mě zná taky, tak nechci aby věděla o mých potížích ![]()
Ahoj, anonym je snad pochopitelný. Neví někdo o opravdu dobré psycholožce v Náchodě? Může být doporučení samozřejmě i na muže-psychologa, ale vzhedem k tomu, že mám problémy hlavně ve vztahu, asi se mi bude lépe svěřovat ženě, která pro to může mít i více pochopení… Děkuji.