Sháníme urgentně sunar pro miminko Kladno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobry den sháníme urgentně sunar pro miminko Kladno
Koupili jsme sunar babylove ale malá po něm zvrací tak sháníme na rychlo sunar Kladno, volali jsme na benzínku i všechno ostatní a nic mě už nenapadá prdem děkuji za odpovědi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kristyna548 najdi si lékárnu, která má nonstop, tam ho určitě budou mít. Bývají v nemocnicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč tvrdíš, že si zkusila vše, když si očividně nevyčerpala veškeré možnosti? Velké nemocnice a vlastně každý svůj kraj má jednu lékárnu vždycky nonstop, většinou právě ty nemocniční. Další možnost, jedná se o miminko které po mléku blinká, tak co třeba zkusit zavolat na dětskou pohotovost? Tam tě vždycky obrátí na to, co v tu danou chvíli dělat, jak se zachovat nebo tě právě odkážou na místo, kde mléko seženeš.. a to je právě ta nemocniční lékarna
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A proč ty se takhle navážíš do zoufalé maminky? Pláče jí doma miminko, blinká, je nejspíš hladové… Vůbec se nedivím, že jí hned nenapadla non stop lékárna nebo pohotovost.
A ještě se schováváš za anonym! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše: Více
Já tyhle honiče ega taky nechápu, poslední dobou se tu s nimi roztrhl pytel, ach jo. Aspoň, že někdo rozumný ještě poradí, aniž by měl potřebu rýpat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře ty
taky nesnáším tohle anonymní navážení se do někoho, je to hnus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechce se mi věřit, že by nikoho z těch lidi na druhem konci linky nenapadlo poradit nonstop lékárnu. Navíc proč by na benzínce měli Sunar?
- Citovat
- Upravit
Přesně totéž resp. ještě ostřeji ti já napíšu úplně klidně bez anonymu.
Matce, které doma zvrací a hlady pláče miminko a která, místo aby ho sbalila a vyrazila do nejbližší dětské nemocnice (kde buď bude lékárna nebo jí tu krizovou situaci pomůžou nějak vyřešit), volá na benzínku a zakládá diskuse na internetu, by měla být regulérně omezena svéprávnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše: Více
Tak když ti to udělá radost, dát někomu najevo svoji převahu, místo abys poradila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rady ohledně lékárny resp. nemocnice - což jsou jediná smysluplná řešení - zazněly ještě v noci. Teď v devět ráno je situace jistě dávno vyřešena, tj. nevidím důvod je opakovat.
Taky nemám ráda anonymní příspěvky a často se proti nim ozývám - s jeho obsahem se tady každopádně plně ztotožňuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše: Více
Ano, v devět ráno je ten správný čas ukázat, že jsi lepší, chytřejší, zkušenější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocourGarfield píše: Více
Tak třeba u nás máme benzinku, kde je nonstop i malý obchod s normálními potravinami, jednou jsem tam byla ve svátek pro mléko (syn už teda pije kravské). A na některých benzinkách jsem viděla i oddíl s volně prodejnými léky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OK, já to u nás moc nestuduji. Ale třeba léky měli i v obchodních řetězcích. Ale stále je mi zvláštní, že jim nikdo neporadil tu lékárnu. Doktor, sestra na pohotovosti. Je tedy fakt, že já bych asi tam hledala léky spíš než na té benzínce. ![]()
Hlavně jestli ho sehnali. ![]()
Měla jsem z to že ten Sunar má delší věkovou hranici, ale nemám zkušenost.
![]()
Příspěvek upraven 28.06.24 v 10:40
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše: Více
Tak nevíš, kam nejdřív v noci ve stresu volala, třeba byl na druhém konci chlap
. Ty matky, co tady dělají chytré, asi už zapomněly, jaké to je být po porodu ještě pod vlivem hormonů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuz186 To nevím, ale píše že volali a všechno a už je nic nenapadá. Jinak co je Sunar babylove netuším, takže nevím pro jak staré dítě to je. Ale celkem bych předpokládal, že Kladno úplně malé město není.
Příspěvek upraven 28.06.24 v 10:41
- Citovat
- Upravit