Dobrý dětský psycholog Liberec

Anonymní
18.7.12 15:47

Dobrý dětský psycholog Liberec

Ahoj maminy, mám asi rok problémy se synem, docela se změnil a myslím, že by potřeboval psychologa. Bojím se to přehlížet, aby pak nebylo hůř, těžko se smiřuju i jen s tím, že vůbec někam k odborníkovi budem muset zajít.
Nevíte o nějakém dět. psychologovi, který je dobrý? Ze severních Čech-Jablonec, Liberec a okolí? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
HajekMilos
2.4.13 09:24

Koukám že doporučení hodných psychologů je v našem koutě přehršel :-(

• Citovat
  • Upravit
5257
4.10.13 20:52

Pořád ještě se nenajde nikdo, kdo by mohl doporučit dobrého dětského psychologa v Liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.13 21:03

Asi docela záleží, jaké obtíže má a kolik je mu roků. Soukromého psychologa neznám, ale teda pokud je to něco výchovného, tak doporučuju Středisko výchovné péče Čáp - http://svp-lbc.cz. Pokud něco se vzděláváním tak Pedagogicko-psychologickou poradnu - http://www.pppliberec.cz/. Tak snad jsem pomohla. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.10.13 21:04

Mgr. Píša, z psychologického centra pro děti, je to 2 minuty od okresního soudu, je to přímo ředitel. Je trochu zvláštní, ale s dětma to umí a je objektivní. Rád pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
4.10.13 21:08

Mladymu jsou tri roky a je hodne agresivni vuci lidem, ktere dobre zna. K cizim si to zatim nedovoli.
Neumime si poradit s tim, jak mu to rozmluvit, tak potrebuju najit pomoc, aby z toho nebyl v budoucnu jeste vetsi problem.
Zkusim procist toho Capa. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.13 21:20

@Rebecca Tea Pan Píša už ředitelem není, ale v poradně by ještě měl pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.13 21:22

@mona77 On to může být vzdor, ale určitě je lepší se jít poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.10.13 21:22

@PetraZnoj aha, to ksem nevěděla, ještě před 3 roky jsem tam za ním byla, dost mi pomohl se synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
4.10.13 22:32

A není ani Mgr. Píša, ale PhDr. :-) Psycholog pracující s rodinami (a dle mého velmi dobrý, dělá rodinné konstelace a další) je Mgr. Igor Pavelčák. Mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HajekMilos
4.10.13 22:54

S panem doktorem Píšou jsme letos na jaře řešili problém špatného prospěchu dcery. Po dvou sezeních si získal její důvěru a povedlo se mu zvednout trochu její sebedůvěru. :)

• Citovat
  • Upravit
3
14.5.16 22:20

Vřele doporučuji PhDr. Jitku Havlovou, dětskou psycholožku z Králova Háje :) je moc hodná a milá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
9.9.19 11:07

Ahoj, oživuji diskusi - hledám doporučení na dobrého dětského psychologa (pro školkové dítě), nebo kineziologa, ideálně z Liberce. A další dotaz: vyšetření asi nehradí pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.9.19 11:15

Kineziolog = šarlatán bez vzdělání.

Začněte chodit k Chválovi - respektive netřeba přímo k němu, ale k jeho lidem, do rodinné psychoterapie. Na práci s malými dětmi je to nejefektivnější, navíc zrovna i berou nové klienty.

https://www.sktlib.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
9.9.19 12:33

Díky za tip! O kineziologii u nás mluvilo víc lidí, sama vůbec netuším, co si pod tím představit, a když jsem googlila, vyjela mi k tomu paní, která má vzdělání jakožto psycholožka, z čehož jsem usoudila, že je to nějaká forma terapie :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty