Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hledám dobrého gynekologa v Praze, někoho kdo vás i vyslechne a nestrčí vám jen tak jiné antiko, nebo vám neřekne mykozu si vylečte sama, nevíte o někom??? Jsem z toho opravdu zoufalá
začínám doktory nesnášet víc a víc a hledám někoho hlavně kvůli změně bydliště.
Hledám opravdu dobrého gynekologa v Praze - Chodov, Háje, Petrovice, možno i jinde…Mudr. Šmeral z Chodova již nepřibírá nové pacientky
. Moc děkuji za případný kontakt…
@Callipo90 Nadám dopustit na Natalínu (Praha 4, mezi M Budějovická a Pankrác).
Já můžu doporučit ADC Sanatorium na Pankráci, hned vedle Arkád, je jich tam víc a všichni jsou teda moc příjemní ![]()
Ja chodim do gyncentra Hloubětín Mudr Katerina Bollardt a jsem velice spokojena
Já chodila k paní doktorce Vondruškové na polikliniku Ukrajinská Praha 10. Sice to není Praha 10, ale paní doktorka je pečlivá a pohodová. A sestřička je taky skvělá.
@harpyje píše:
@Callipo90 - ženskou? chlapa? je to jedno?
To je mi jedno, po mé poslední návštěvě u stávající gynekoložky jsem byla absolutně znechucená a byla to poslední kapka.
Holky děkuji moc za všechny typy, projdu v klidu a rozmyslím se, doufám, že budu spokojená. Teď jsem měla období kdy jsem byla víc u doktorů než bych chtěla a tak nějak jsem si udělala obrázek a je mi z toho až smutno jak to funguje a lituju opravdu nemocné lidi, kteří jsou donuceni být v nemocnicích a ordinacích více než doma.
Ahoj holky, hledám v na Praze 10 ve Strašnicích nebo v okolí opravdu dobrého gynekologa. Když se kouknu na znamylekar.cz tak mám takový smíšený pocity, protože tam mají lékaři hodnocení nahodu dolu. Za dobrým dokktorem si i zajedu, ale nejlépe ty strašnice a okolí. Moc děkuji
Já ti bohužel, neporadím v této části Prahy. Jedině v centru, můj gynekolog MUDr. Konstantin Inkov je moc fajn. Ale pro tebe to asi bude moc daleko.
@Burj Chalifa píše:
MUDr. Libor Novák. Gynekolog snů
moc děkuji, právě jsem se objednala
Ahojte, viete niekto odporučiť gynekologa z tejto časti Prahy, ktorý by nepýtal peniaze za tehotenskú kartu, prípadne by som si nemusela zplatiť nič naviac čo neprepláca poisťovňa? Nadštandardné služby nejak nepotrebujem… Ďakujem moc.
Ahoj, obnovuji diskusi…Prosím o doporučení na nejakého dobrého gynekologa v Praze, který vám pomohl s gynekologickými záněty. Ze své doktorky už jsem zoufalá, resp. mi řekne něco ve smyslu, že se s tím musím smířit, že už neví, co by mi předepsala ![]()