Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsme spolu. Sex si vydupu jednou az dvakrat do mesice.
baví te takový vydupaný sex?
@Vesmírná drůbež píše:
@Big boss já pro to třeba nedělám nic a chce pořád.
taky mam jen tuto zkušenost…vydupavat si sex na chlapovi mne přijde neskutečné ponizujici…to raději nic
@Anonymní píše:Jeho pohled je, ze je spokojeny, nic mu nechybi, zijeme si spolu krasne. O cem ma mluvit, kdyz v tom nevidi zadny problem? Jsem ta, ktere to vadi.
on nevidi problem v tom, ze vam cast vztahu nefunguje a ty nejsi stastna?
@Venetia píše:
on nevidi problem v tom, ze vam cast vztahu nefunguje a ty nejsi stastna?
Já mám zkušenost, že oni to nedovedou pochopit. Z jejich pohledu je vše zalité sluncem. Chápu, že to toho druhého trochu štve, ale pocit je to asi ne tak úplně vysvětlitelnej.
@pouzitychlap píše:
Já mám zkušenost, že oni to nedovedou pochopit. Z jejich pohledu je vše zalité sluncem. Chápu, že to toho druhého trochu štve, ale pocit je to asi ne tak úplně vysvětlitelnej.
to souhlasím… taky jsem byla dlouhé roky v roli odmitacky, ale neprohlásila bych ten vztah za fungující a ze se milujeme…a podvědomě mi bylo jasné, ze si to musí kompenzovat jinde
@Vesmírná drůbež píše:
@Big boss já pro to třeba nedělám nic a chce pořád.
Tak já chci taky pořád, ale říct to své ženě, tak jí vypadnou oči z důlku. A bude si myslet, že je to totální blbost. Tolik práce, povinností, děti… Že padám do postele pomalu v botách. Pokud je tolik povinností a žádný prostor pro chvilku klidu. Tak to stojí pak za houby.
@Honza 12 píše:
Tak já chci taky pořád, ale říct to své ženě, tak jí vypadnou oči z důlku. A bude si myslet, že je to totální blbost. Tolik práce, povinností, děti… Že padám do postele pomalu v botách. Pokud je tolik povinností a žádný prostor pro chvilku klidu. Tak to stojí pak za houby.
Jsou lidi, kteří k sexu potřebuji být v pohodě a odpočatí a pak lidé kteří potřebují sex k tomu aby byli v pohodě a odpočatí.
@pouzitychlap píše:
Jsou lidi, kteří k sexu potřebuji být v pohodě a odpočatí a pak lidé kteří potřebují sex k tomu aby byli v pohodě a odpočatí.
ja jsem rozhodne to první… a tyhle dva typy nejdou dohromady
Pak je ještě jeden a za mne nejhorší, co si sexem něco resi nebo to ma jako sport
@Venetia píše:
ja jsem rozhodne to první… a tyhle dva typy nejdou dohromady
Pak je ještě jeden a za mne nejhorší, co si sexem něco resi nebo to ma jako sport
Nebo typ, co mu sex neříká ani když je v pohodě - asexuál.
@pouzitychlap píše:
Nebo typ, co mu sex neříká ani když je v pohodě - asexuál.
Tak ten by to mel o sobe vedet a netajit to
@pouzitychlap píše:
To je velmi zajímavá teorie a dlouho mi trvalo než jsem to pochopila. Můj muž je první případ a já jsem druhý a dost nám to komplikovalo situaci. Nějak jsme si to vyjasnili, volíme cestu kompromisu a snažíme se vyhnout vzájemné frustraci.
(Přeloženo do češtiny - já jsem vzteklá když nic není a on je vzteklej když ho nutím).
Jako dá se to, ale chce to asi od obou (
) určitou zralost a asi i sebevědomí, proste musí ten vztah stát na pevných základech aby se to ustálo.
Kdybych se se svým mužem potkala dřív (jako v mladším věku), tak by tohle pro mě určitě byl důvod proč z toho fofrem utéct. Chyběla by mi sebejistota kterou mám dnes a stopro i empatie, že v těchto věcech to má někdo nastavený jinak než já ale to neznamená že já to mám hozený správně s on špatně.
@Kikun píše:
To je velmi zajímavá teorie a dlouho mi trvalo než jsem to pochopila. Můj muž je první případ a já jsem druhý a dost nám to komplikovalo situaci. Nějak jsme si to vyjasnili, volíme cestu kompromisu a snažíme se vyhnout vzájemné frustraci.
(Přeloženo do češtiny - já jsem vzteklá když nic není a on je vzteklej když ho nutím).
Jako dá se to, ale chce to asi od obou () určitou zralost a asi i sebevědomí, proste musí ten vztah stát na pevných základech aby se to ustálo.
Kdybych se se svým mužem potkala dřív (jako v mladším věku), tak by tohle pro mě určitě byl důvod proč z toho fofrem utéct. Chyběla by mi sebejistota kterou mám dnes a stopro i empatie, že v těchto věcech to má někdo nastavený jinak než já ale to neznamená že já to mám hozený správně s on špatně.
Zajímavý. Já si zase nevím, kdybych ženu poznal později a měl více zkušeností a sebevědomí, zda bych s ní zůstal. Ale to neznamená, že bych litoval let s ní. Teda až na okamžiky, kdy frustrace překročí nějakou hranici.
@pouzitychlap píše:
No jenže když večer po tom maratonu povinností uvažuješ, jestli se ještě zvládneš navečeřet, nebo aspoň osprchovat, a pak už nemáš sílu ani na jedno a odpadneš…
@Honza 12 píše:
No jenže když večer po tom maratonu povinností uvažuješ, jestli se ještě zvládneš navečeřet, nebo aspoň osprchovat, a pak už nemáš sílu ani na jedno a odpadneš…
Tak jsi ten první typ
@Honza 12 píše:
Tak pokud je sex převážně jen večer, tak to mám podobně. Sex nabíjí jen, když není na úkor spánku. Unavený člověk nepodává výkony v práci, doma a ani v posteli. Dost záleží na délce a kvalitě sexu.