Dobrý partner špatný milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.25 21:02

Jednou jsem si rekla, ze si nereknu a pockam, kdy si rekne on. No a po 3 mesicich jsem to nevydrzela a rekla si..

Popravde az ted vidim, jak je sex dulezity.. Lidi si vsimli, ze vypadam spokojenejsi (ano jsem plne uspokojena.. ukojena..) a hlavne se mi obnovil pravidelny cyklus.. Zacal mi z te frustrace zlobit.. Spinila jsem, byla pirad bez nalady..
Jenze obcas mam zle myslenky.. Jsem na muze nastvana, ze se proste nesnazil a ja nevim, co jsem mela udelat.. jak to doma zmenit..

• Citovat
  • Upravit
4164
13.9.25 21:03

No neseš si následky tehdejšího špatného rozhodnutí, ale co teď s tím už, že jo.
Bych se hodně snažila, aby neprasklo, že mám milence, a abych se do něj nezamilovala. Za dalších 10 let se toho třeba nabažíš, přijdou zdravotní problémy a zase to uvidíš z jiného úhlu. Užívala bych si, dokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
13.9.25 21:05
@Anonymní píše: Více

Být vaše role obrácené, tedy že ty bys věnovala svému muži tolik intimity a sexuální energie, co on tobě, a on měl potřebu jako ty, buďto už byste spolu dávno nebyli, nebo by si velmi dobře obhájil milenku, a to před sebou i před tebou. Proto cítím, že ty se nemáš za co stydět, to jen naše společnost je tisíce let nastavená tak, že jediný sexuchtivý může být muž a žena se svými silnějšími potřebami je nymfomanka. V tomhle genderová vyváženost v myšlení společnosti je sto let za opicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 21:12

@Maddie764 A ty myslis, ze ja se cely ten rok porad nesnazim?
Snazim a cim dal vic. Hezke pradlo, dovolena bez deti, svadim ho, koupila jsem dalsi hracky.. Je to porad stejne.
Rekla jsem mu, ze nas sex mi nevyhovuje. Nic nerekl a nic nezmenil. Hrackami jsem ored nim dosahla nekolikrat orfasmu. Ne jen jednou. Nezopakoval to..
Jak rikam, oralni sex a libani nechce. To uz jsem vzdala.
Minuly tyden jsem v cervenem pradle klekla na vsechny 4 a rekla mu, ze chci, at mi to udela zezadu. On na ro, ze teda kdyz jinak nedam. Ale zase se svlekl, ze nechtel asistenci, nasadil kondom, sundal to pradlo a jel triminutovku.
Nebo pred par mesici jsem mu rekla, ze se chci zase libat. Ze se rada libam. Na to on, ze nejsme pubertaci..
Do haje, co mam delat??
Sexuology neuznava.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 21:14

@Karamba2020 Ano nesu.. Tehdy mi to nedoslo.. Nebo jsem sex nevidela jako tak dulezity. Nevim.. to je stejne ted jedno..

• Citovat
  • Upravit
606
13.9.25 21:16

To ja nevim, jak se snažíš. Ja to jen rikam, ze az prijde na tu nevěru, tak prvni, co by ho mělo napadnout - “Nj, vždyť to několikrát říkala”. Jinak nesoudím a ani to milence nezakazuju. Ja bych to tak dlouho nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 21:19

@teroonka
Ale spolecnost je neuprosna.. spatna jsem ja..
Ale jabse opravdu snazila a jednala narovinu.. I mu ukazala, co mam rada a jak me uspokojit i bez oralniho sexu.. Vlastne pomoci hracek.. A NIC.. do haje nic..

Ja pak byla uplne vyrizena.. protivna.. frustrovana.. pripadala si oskliva, menecenna.. jak pisu, kdo to nezazil, ten to nepochopi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 21:21

@Maddie764
Ano, neni to snadne.. Proto mam ted krizi..
Nevidim vychodisko..on se nesnazi.. sexuolog nepripada v uvahu.. nelujde.. posmiva se lidem, co tam chodi.. on ma proste jinak pohled na sex..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 21:23

Popravde ja uvazovala, ze to s milencem ukoncim.. ted k tomu vyroci..
Ale pak si predstavim tu frustraci.. ty pocity..

• Citovat
  • Upravit
3642
13.9.25 21:24

vidíš, já to sice nezažila (ne v tomto konkrétním tématu manželský sex), ale přesto tě úplně chápu a neodsuzuji. Rada? Asi jak píše kolegyně výše, manželovi to říkej, pořád a častěji, když budeš mlčet a nic po něm nechtít, bude žít dál v bludu, že ses konečně stala „normální ženou“ a přestala ho definitivně otravovat. Když nevěra praskne, budeš mít jakési alibi - já jsem ti to tolikrát říkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
13.9.25 21:27

Při tom všem jsi vlastně neuvěřitelně „věrná“. Spíš loajální?? k muži. Nepřemýšlíš ani vteřinu, že bys ho opustila, že bys šla za milencem, tímhle nebo jiným, spíš obviňuješ sama sebe a topíš se ve výčitkách a dlouhá léta jsi měla a pořád máš snahu to zlepšit doma, ne složit zbraně a zdrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
13.9.25 21:31

Ja si proste jen neumim predstavit ten rozhovor: •Jsem z našeho sexu frustrovaná, absolutně mě neuspokojuješ a frekvence je bídná. Musíme zajít k sexuologovi, ja uz se snažila dost a bez úspěchu. Na tohoe pomůže uz jen odborník”

“Sexuolog je hovadina, sexu lidi přisuzují moc velkou váhu”

To je hnus.

Vis co, mozna by pomohlo mu normalne rict, ze pokud nechce situaci řešit, jedinou možností je milenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
13.9.25 21:53

Sorry ale proč zadonis o sex z kterého nic nemáš? Ja bych mu řekla, ze o takový sex nestojím, buď se začne snažit, nevo končíš se sexem s nim.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.9.25 21:54
@Maddie764 píše: Více

Ale ona se za ty roky snazila dost. Tenhle typ chlapa musí byt egoista i celkové v zivote

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.9.25 21:55

Rozvést se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat