Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co vam budu… pridavam se k zastupu zen s nedostatkem sexu. Partner je fajn, o vse se postara, o dceru, domacnost, zaridi, je hodny, slusny… ale v posteli nic. Sam vyvine iniciativu tak jednou za mesic a kdyz ja nemam zrovna chut a odmitnu ho, mam jistotu ze kdyz budu chtit cekat kdy dostane chut zase, tak muzu zas mesic tady cekat jak sipkova ruzenka.
Kdyz si vezmu neco sexy, tak si da rict. Ale me chybi to, ze z toho chlapa proste citite ze vas chce.
Dnes jsem navrhla pekny vecer, rekl ze jo „ale nejdriv neco dodelam v dilne“'. Rekla jsem ok, ja si pustim serial a pak prijd az to budes mit (protoze proste fakt nehodla se ho nejak jeste prosit aby treba nejdriv me vo jel a pak sel teprv do dilny😁 coz by mi prislo nejlepsi. 😁)
Tak tu cekam hodinu a pul a nic.
Fakt nekdy z nedostatku sexu uz jsem i nervni😁
Radte radte, cekam na nelitostne krute pravdy😁
Papa
Co když jen není zvědavý na další a další odmítnutí
Tvým „signálům“ prostě nerozumí. ![]()
@Anonymní píše:
Co vam budu… pridavam se k zastupu zen s nedostatkem sexu. Partner je fajn, o vse se postara, o dceru, domacnost, zaridi, je hodny, slusny… ale v posteli nic. Sam vyvine iniciativu tak jednou za mesic a kdyz ja nemam zrovna chut a odmitnu ho, mam jistotu ze kdyz budu chtit cekat kdy dostane chut zase, tak muzu zas mesic tady cekat jak sipkova ruzenka.
Kdyz si vezmu neco sexy, tak si da rict. Ale me chybi to, ze z toho chlapa proste citite ze vas chce.
Dnes jsem navrhla pekny vecer, rekl ze jo „ale nejdriv neco dodelam v dilne“'. Rekla jsem ok, ja si pustim serial a pak prijd az to budes mit (protoze proste fakt nehodla se ho nejak jeste prosit aby treba nejdriv me vo jel a pak sel teprv do dilny😁 coz by mi prislo nejlepsi. 😁)
Papa
Není to vyjádření „pěkný večer“ kontraproduktivní? Já bych dopředu neavizovala, že chci sex. Přitulí se k tobě aspoň, když si přilehne?
@Russet píše:
Není to vyjádření „pěkný večer“ kontraproduktivní? Já bych dopředu neavizovala, že chci sex. Přitulí se k tobě aspoň, když si přilehne?
Jo prituli.
Vetsinou kdyz dopredu neavizuji ze chci sex, tak proste sex neni. (S vyjimkou jednou za 4 - 6 tydnu pustu, kdy prijde sam). Nekdy kdyz dam na jevo ze bych chtela tak rekne ze zitra, jakoby se na to potrebovak nejak pripravit/vedet to predem.
Ja uz to radsi rikam predem pritoze kdyz se jen snazim pritulit a cekat jestli se samo neco rozvine, tak bud se nic nerozvine a nebo celim odmitnuti doslovnemu ktere je mi uz velni neprijemne vzhledem k tomu jak je mi smutno.
Ano mluvili jsme spolz o tom, vi jak je to pro me dulezite.
Snazime se udrzovat alespon jednou za tyden. Ale nekdy to „nevyjde“.
Mám to ÚPLNĚ stejně. Ze začátku to bylo aspoň 3krát denně, než jsme spolu začali bydlet, stýkávali jsme se párkrát za měsíc, ale když už jsme spolu 7 let, tak to samé. Jednou měsíčně, a navíc vždycky je to rychlý, a takové bez vášně. Přítel je hodně zaneprázdněný, což se dá pochopit, ale stejně je to na prd. Navíc my nemáme děti jo, proto to chci co nejdál oddálit. Já dám maximálně týden bez sexu. Kdybych na 1000% věděla že bych mohla mít milence a nikdo by se to nedozvěděl, šla bych do toho.
@Lu66 píše:
Mám to ÚPLNĚ stejně. Ze začátku to bylo aspoň 3krát denně, než jsme spolu začali bydlet, stýkávali jsme se párkrát za měsíc, ale když už jsme spolu 7 let, tak to samé. Jednou měsíčně, a navíc vždycky je to rychlý, a takové bez vášně. Přítel je hodně zaneprázdněný, což se dá pochopit, ale stejně je to na prd. Navíc my nemáme děti jo, proto to chci co nejdál oddálit. Já dám maximálně týden bez sexu. Kdybych na 1000% věděla že bych mohla mít milence a nikdo by se to nedozvěděl, šla bych do toho.
Proč? Bojíš se, že nenajdeš nikoho, kdo by byl použitelný alespoň tak, jako současný partner?
Nebo ti přijde sex jako špatný důvod k rozchodu?
Tady to teď jede - manžel nechce, manžel chce moc často, milenec mě nepřivede k orgasmu, kde sehnat milence, jak se zbavit milence… ![]()
@pouzitychlap řeknu to asi takhle. Můj přítel, kdyby byl v tom sexu aspoň podobný jako já, byl by 100% dokonalý. V reálu bych si s nikým jiným nezačala, ale kolikrát jsem tak zoufalá, že v představách ano. A nechci vyměnit člověla se kterým jsem šťastná za někoho, kdo by sice ten sex vyžadoval, ale jinak bych s ním nechtěla strávit celý život.
@Anonymní píše:
Papa
To máš ťežký takhle z placu, těch důvodů může být milion, vyber si:
… a mnoho dalších ![]()
@Vesmírná drůbež píše:
Tady to teď jede - manžel nechce, manžel chce moc často, milenec mě nepřivede k orgasmu, kde sehnat milence, jak se zbavit milence…
Je třeba se podívat především na příčinu - a to je manžel. Ženský se chtěj furt vdávat, vdávat, no a takhle to pak dopadá ![]()
@Kutil Tom píše:
Je třeba se podívat především na příčinu - a to je manžel. Ženský se chtěj furt vdávat, vdávat, no a takhle to pak dopadá
Takže tchyně…
Já bych teda nečekala. Zvedla bych se a šla za ním do dílny.
Papa