Dobrý pediatr Moravany u Brna a okolí

928
20.3.13 12:46

Dobrý pediatr Moravany u Brna a okolí

Maminky, budu se stehovat do Moravan u Brna a mam novorozene a skoro 2leta dvojcatka, nutne je potrebuji nahlasit k pediatrovi, neznate opravdu dobreho pediatra v okolí Moravan u Brna? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3686
20.3.13 13:31

My chodíme s dcerou k MUDr Bartovičové na Kameňák na Oblou. To je to sídliště nahoře v Novém Lískovci, autem to nemáš daleko. Působí trošku odměřeně, s maminkama se moc nepáře, když se jí něco nelíbí, ale k dětem je výborná, neuvěřitelně pečlivá a zkušená. Na znamylekar.cz má vynikající hodnocení, takže doporučuji! :think: Jen teda jestli nemáte k dispozici auto, tak nevím jak s dopravou, to by chtělo se podívat jestli vám jede něco přes Ostopovice dolů do Lískovce, odtam už se dá jít i procházkou na Kameňák pěšky, chodím od tramvají bez problémů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
20.3.13 13:46

Miki, promiň za OT, ale až k Brnu? Trochu změna, co? 8o 8o 8o Ty jo, jsem moc překvapená :-)

Jinak my jsme od Moravan dost starnou, tak neporadím -ale třeba já jsem odmítla chodit k doktorce u nás na vsi a našla jsem si doktorku o vesnici dál. Našla jsem si všechny pediatry na znamylekar.cz v našem okolí a ta naše z hodnocení vyšla nejlépe. Nejdřív se mi teda moc nezdála, ale teď, jak mám nemocného prcka, nemůžu si vynachválit její individuální přístup. Takže stránky znamylekar.cz fakt doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
20.3.13 13:47

@Kapaz vzpomínám si, že když jsme bydleli rok v Bohunicích, jezdili jsme do Moravan takovou úzkou silničkou na kole - ale na kočárek je to fakt trochu daleko, kor když bych měla nemocné děcko, že jo :-D
Ale na kole se tam jezdilo fakt krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
20.3.13 14:45

@sovicka1 No ne, však jsem psala, že by to bylo na auto. Pěšky se dá jít jen ze zdola z lískovce nahoru na Kameňák. Ale Miki by si musela zjistit, zda jí jede něco z Moravan do Lískovce. Aby nejela přes celé Brno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
20.3.13 14:53

Ja teda dite zatim nemam, termin mam v cervnu, ale jsme predem nahlaseni k MUDr. Ruzickove do Hrusovan, je to maminka meho kamarada a deti ji zboznuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
20.3.13 15:53

[ @sovicka1 @Kapaz No uz mi dalsi mamina psala pi|MUDr Marie Valickova je to taky v centru no v Moravanech MUDr neni tak stejne asi na auto to bude.

Evi, jj stehujeme se az tam, musime…nebo nemuseli bychom, ale nejlepsi varianta momentalne, my prazaci stejne nejsme a nic nas tu uz nedrzi, byt prodan, prace tranferovana do Brna tak co…ale jdeme do podnajmu a je to teda silena palka, jsme netusili jak je Brno drahe, drazsi nez Pha zapad ci vychod no, ale co mensi nabidka tak i poptavka, proto ty ceny tak vysoke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
20.3.13 15:54

@m.veru Hrusovany uz jsou taky docela daleko nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
20.3.13 15:55

@sovicka1 a odkud jste vy primo z Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
20.3.13 16:01

@Miki78 nj mas pravdu, Brno mas asi bliz… :nevim: tak pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
20.3.13 20:44

@Miki78 Já z Popůvek, další z vesnic v okolí Brna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.9.19 18:50

Obnovuji diskuzi. Budeme se stěhovat do Moravan a chtěla bych někam přehlásit děti, abychom nemuseli daleko. Za každý typ děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty