Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My jsme moc spokojeni s MUDr. Zezulákem. Splňuje všechny body. Nečekáte u něj ani minutu a nemocné se zdravými nemíchá. Jo a má bohatou praxi z nemocnice. A děti má rád a evidentně ho práce baví.
Jen nevím, jestli bere.
PS: na maily odpovídá obratem. Prostě pediatr snů ![]()
@Pakočka píše:
My jsme moc spokojeni s MUDr. Zezulákem. Splňuje všechny body. Nečekáte u něj ani minutu a nemocné se zdravými nemíchá. Jo a má bohatou praxi z nemocnice. A děti má rád a evidentně ho práce baví.
Jen nevím, jestli bere.PS: na maily odpovídá obratem. Prostě pediatr snů
Děkuji, hned zítra tam zavolám…
Na Praze 4 je velký problém sehnat pediatra. Hledala jsem v květnu pro miminko, co se mělo narodit v srpnu a uspěla jsem až u páté doktorky a to jenom díky tomu, že se nade mnou slitovala. Jinak naše doktorka splňuje všechny uvedené body, ale bohužel nebere. Prý aktuálně v této oblasti skončily 2 doktorky (odešly do důchodu) a na 2,5tis. dětí nemá pediatra
Jsme ze 4 a pediatra máme v Holešovicích. Tady nebral nikdo.
@Limi123 píše:
@Pakočka tak už nebere
Tak to mě mrzí, protože je vážně skvělý. Asi jsme měli štěstí, že nás v lednu vzal.
@Pakočka píše:
Tak to mě mrzí, protože je vážně skvělý. Asi jsme měli štěstí, že nás v lednu vzal.
A jak jsi mu to do telefonu řekla? Já se ptala, jestli bere, což možná nebyl nejlepší nápad…
Ahoj,
Máte prosím zkušenosti s dobrým pediatrem na Praze 4?
Náš pan doktor splňuje 1), ale bohužel kvůli 2) a 3) se k němu víceméně bojím chodit, vždy si odneseme něco „navíc“.