Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rokris píše:
Je tu někdo, komu psycholog opravdu pomohl?
ještě jsem to od nikoho nikdy neslyšela
@kouřící králík píše:
ještě jsem to od nikoho nikdy neslyšela
Já se 30 let o ni zajímám, 3 roky studia. A taky jsem to nešlyšela.
![]()
@rokris píše:
Já se 30 let o ni zajímám, 3 roky studia. A taky jsem to nešlyšela.![]()
je to taková módní záležitost ![]()
@kouřící králík píše: ´tak jsi první
Jojo, výjimka potvrzující pravidlo.
Ale je pravda, že mi pomohla až asi čtvrtá psycholožka, ke které jsem se dostala. Ty předchozí se mnou nezmohli nic. ![]()
Znam z doslechu radu pribehu, kdy psycholog hodne pomohl, nekdy az zazracne - treba u deti. Znam ale i dost pribehu, kdy nepomohl a mozna i uskodil, bohuzel… Vim, ze jsou dobri psychologove, ale clovek musi pohledat… Asi jde i o zavaznost potizi, ted mi nekdo rikal, ze na nejake prednasce pani psychiatra cca 70 let rikala, ze je psychiatrou celou dobu a nevylecila nikdy nikoho… a to se obavam, ze muze byt pravda, ze rada psychiatrickych pacientu uz tak zustane, mozna s pomoci leku jsou nejak stabilizovani, ale uz bez leku byt nemuzou a jsou i lide, kterym nepomuze zadna lecba, coz je hrozny… K psychologovi ale tito vazne psychiatricky nemocni moc nechodi ze. Ale asi bych to prirovnala k maserovi - ten taky pomuze, ale stav se vraci, pokud je nejen maser, ale i fyzioterapeut a nauci cloveka, jak cvicit a aktivne svym zadum, kolunu… pomahat, muze mu tim pomoct hodne - samozrejme, pokud ten dotycny klient opravdu cvici ![]()
Mně pomohl hodně, zbavit se 10ti letých depresí a hodně mě zbavil psychosomatického onemocnění, což v mém případě vedlo k neplodnosti..tudíž jsem pak přirozeně otěhotněla a teď již čekáme 2.děcko:-)..
Ale záleží, na koho narazíte…někteří jistě mohou člověku uškodit a asi jich nebude málo..
Mně osobně pomohl PhDr. Juraj Barbarič z Brna
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit aktuálně nějakého dobrého psychologa v Brně, raději možná psycholožku?.. doporučení ideálně od někoho, kdo ma zkušenost s depresemi a uzkostmi během mateřské dovolené…moc děkuji..prosím o anonym..