Dobrý psycholog Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.15 13:35
@rokris píše:
Je tu někdo, komu psycholog opravdu pomohl?

ještě jsem to od nikoho nikdy neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
5.5.15 13:38

Mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 13:41
@malinika píše:
Mě. :lol:
´tak jsi první :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.5.15 13:55
@kouřící králík píše:
ještě jsem to od nikoho nikdy neslyšela

Já se 30 let o ni zajímám, 3 roky studia. A taky jsem to nešlyšela. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5.5.15 14:18
@rokris píše:
Já se 30 let o ni zajímám, 3 roky studia. A taky jsem to nešlyšela. :oops: :lol:

je to taková módní záležitost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
5.5.15 14:32
@kouřící králík píše: ´tak jsi první :*

Jojo, výjimka potvrzující pravidlo. :lol: Ale je pravda, že mi pomohla až asi čtvrtá psycholožka, ke které jsem se dostala. Ty předchozí se mnou nezmohli nic. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.5.15 21:55

Znam z doslechu radu pribehu, kdy psycholog hodne pomohl, nekdy az zazracne - treba u deti. Znam ale i dost pribehu, kdy nepomohl a mozna i uskodil, bohuzel… Vim, ze jsou dobri psychologove, ale clovek musi pohledat… Asi jde i o zavaznost potizi, ted mi nekdo rikal, ze na nejake prednasce pani psychiatra cca 70 let rikala, ze je psychiatrou celou dobu a nevylecila nikdy nikoho… a to se obavam, ze muze byt pravda, ze rada psychiatrickych pacientu uz tak zustane, mozna s pomoci leku jsou nejak stabilizovani, ale uz bez leku byt nemuzou a jsou i lide, kterym nepomuze zadna lecba, coz je hrozny… K psychologovi ale tito vazne psychiatricky nemocni moc nechodi ze. Ale asi bych to prirovnala k maserovi - ten taky pomuze, ale stav se vraci, pokud je nejen maser, ale i fyzioterapeut a nauci cloveka, jak cvicit a aktivne svym zadum, kolunu… pomahat, muze mu tim pomoct hodne - samozrejme, pokud ten dotycny klient opravdu cvici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.10.16 23:10

Mně pomohl hodně, zbavit se 10ti letých depresí a hodně mě zbavil psychosomatického onemocnění, což v mém případě vedlo k neplodnosti..tudíž jsem pak přirozeně otěhotněla a teď již čekáme 2.děcko:-)..
Ale záleží, na koho narazíte…někteří jistě mohou člověku uškodit a asi jich nebude málo..
Mně osobně pomohl PhDr. Juraj Barbarič z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.16 12:24

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit aktuálně nějakého dobrého psychologa v Brně, raději možná psycholožku?.. doporučení ideálně od někoho, kdo ma zkušenost s depresemi a uzkostmi během mateřské dovolené…moc děkuji..prosím o anonym..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty