Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky (a kluci), neznáte nějakého dobrého výživového poradce z Třebíče, Jihlavy, Jindřichova Hradce, nejdále asi Brna? Hledám na netu, ale chtělo by to spíše osobní doporučení. Ideálně někoho jako je Petr Havlíček ze Jste to, co jíte.. ![]()
V Třebíči jsem našla nbstudio.cz a kavitacetrebic.cz, ale moc dobře to na mně nepůsobí, tak jestli jste někdo zdejší, třeba poradíte..
Kristýna Gálová…kamarádka u ní zhubla asi 12kg a pomohla s hlídáním tuku a doporučila jídla
Spolupracovala jsem s výživovou poradkyní z Brna a jsem maximálně spokojená. Za nijak velké peníze mi skvěle poradila, všechno vysvětlila, sestavila měsíční jídelníček, jezdila na „kontroly“…pokud máš zájem, napiš SZ. ![]()
Díky, holky, škoda jen, že to je až v tom Brně. Ale tak lepší než nic.
Já teď pročítám komplexní nutriční typologii a dost mě to láká. Fořt.. ![]()
No, za jak dlouho bych nekoho mela nasvstivit po porodu? chtela bych ty kila shodit co nejdrive
No to zalezi asi na tobe, o kolik hodne jsi pri tehotenstvi nabrala a jak rychle by jsi to chtela shodit
Jo po tehotenscti to vyba krusny, moje sestra nabrala prez 30kg a hodne tezko se ji to shazovalo, snad me tohle taky neceka.