Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Za ty penize bych koupila novou.mame baby design za 1100 a nova. ![]()
mě posílali v úterý větší balík ze znojma a už ho dneska mám doma…
momi33 píše:careynka píše:koupila jsem jí za 790 i s poštovným za 881kč.Byly i levnější,ale tahle se mi zdála v dobrém stavu.Je to chicco.momi33 píše:Ja vim, ja vim, taky jsem koupila par veci od lidi pres net, ale nikdy nic drahyho. Muzu se zeptat, na kolik te vysla? Nova se da sehnat i za osm kilcareynka píše:ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělatmomi33 píše:Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resita jeste byla dotcena?
Ty brdo, tak za takovou cenu bych mozna mrkla na seznamu na zbozi, jestli ji nemaj funglovku nekde v akci a PPL ti to priveze druhy den ![]()
kattkka píše:
moni.promin ale taky bych se citila dotcene.Mas ctvrtek pokud ti to pani posilala v utery tak nejdrive to budes mit zitra.Spis ze jsis nevybrala v blizkosti bydliste??
Víš co,ono je to tak:peníze jsem posílala v pátek dopoledne urgentní platbou.V pondělí píšu e-mail,v úterý píšu e-mail,jestli peníze došly.Nic.Píšu ve středu dopoledne,co peníze.Nic.Píšu ve středu odpoledne,že jí potřebuju příští týden.Nic.Psala jsem jí sms,tak mi odpověděla: Vždyť jsem vám už psala,že jsem postýlku posílala v úterý.Tak jak to přebrat? ![]()
momi33 píše:kattkka píše:Víš co,ono je to tak:peníze jsem posílala v pátek dopoledne urgentní platbou.V pondělí píšu e-mail,v úterý píšu e-mail,jestli peníze došly.Nic.Píšu ve středu dopoledne,co peníze.Nic.Píšu ve středu odpoledne,že jí potřebuju příští týden.Nic.Psala jsem jí sms,tak mi odpověděla: Vždyť jsem vám už psala,že jsem postýlku posílala v úterý.Tak jak to přebrat?
moni.promin ale taky bych se citila dotcene.Mas ctvrtek pokud ti to pani posilala v utery tak nejdrive to budes mit zitra.Spis ze jsis nevybrala v blizkosti bydliste??
vytáhni z ní to číslo, tam budeš přesně vědět kdy a kde to podala a kde to zrovna teď je, já to dělám u každýho balíku…
momi33 píše:kattkka píše:Víš co,ono je to tak:peníze jsem posílala v pátek dopoledne urgentní platbou.V pondělí píšu e-mail,v úterý píšu e-mail,jestli peníze došly.Nic.Píšu ve středu dopoledne,co peníze.Nic.Píšu ve středu odpoledne,že jí potřebuju příští týden.Nic.Psala jsem jí sms,tak mi odpověděla: Vždyť jsem vám už psala,že jsem postýlku posílala v úterý.Tak jak to přebrat?
no jo, s tim ted nic neudelas
pockat do zitra, jestli ji privezou, nebo v pondeli a pak bych to urgovala
Tak to je jina.to bych se taky bala.
Holt vyšší moc, Česká pošta:-) Někdy je to do druhýho dne, někdy to trvá týden. Prostě ještě vydržet. Řešila bych, kdyby se nic nedělo v pondělí. Vyhledáním balíku podle čísla (jestli je to vyhledatelná zásilka, všechny nejdou), důkazem že to paní posílala (kopie lístku do mejlu např.), občas taky není naškodu zeptat se přímo na poště, jestli tam člověk něco nemá. Někdy jsou s oznámeníma skoupí, asi šetřej papírem:-)
merett píše:momi33 píše:vytáhni z ní to číslo, tam budeš přesně vědět kdy a kde to podala a kde to zrovna teď je, já to dělám u každýho balíku…kattkka píše:Víš co,ono je to tak:peníze jsem posílala v pátek dopoledne urgentní platbou.V pondělí píšu e-mail,v úterý píšu e-mail,jestli peníze došly.Nic.Píšu ve středu dopoledne,co peníze.Nic.Píšu ve středu odpoledne,že jí potřebuju příští týden.Nic.Psala jsem jí sms,tak mi odpověděla: Vždyť jsem vám už psala,že jsem postýlku posílala v úterý.Tak jak to přebrat?
Jojo,chtěla jsem jí psát,jak jsi mi poradila,ale muskej mi řekl,abych to nechala na zítra,už bylo přeci jen po 21h.Nechci rušit,třeba choděj spát brzo…
Ale na příště pokud něco objednám u nějakýho neprověřenýho člověka,tak to číslo po něm budu chtít hned.
hofka píše:
Holt vyšší moc, Česká pošta:-) Někdy je to do druhýho dne, někdy to trvá týden. Prostě ještě vydržet. Řešila bych, kdyby se nic nedělo v pondělí. Vyhledáním balíku podle čísla (jestli je to vyhledatelná zásilka, všechny nejdou), důkazem že to paní posílala (kopie lístku do mejlu např.), občas taky není naškodu zeptat se přímo na poště, jestli tam člověk něco nemá. Někdy jsou s oznámeníma skoupí, asi šetřej papírem:-)
Tak tak,jednou jsem u Craftu vyměňovala tílko,a obratem ho poslali,měla jsem ho za den na poště.
to je fakt, že už je pozdě, ale napiš ji třeba mail, to rušit nebude a jestli je ještě online tak odpoví ![]()
merett píše:
to je fakt, že už je pozdě, ale napiš ji třeba mail, to rušit nebude a jestli je ještě online tak odpoví
Taky dobrej nápad!
Každej taky není denně na netu …
momi33 píše:merett píše:Taky dobrej nápad!
to je fakt, že už je pozdě, ale napiš ji třeba mail, to rušit nebude a jestli je ještě online tak odpoví
On je někdy problém i s doručováním, mě normálně chodí balíčky do druhého dne, ale co jsem teď objednávala větší balík, tak 4 den a nic… tak jsem se pídila a zjistila jsem, že k nám vozí některé balíky jiná pošta… no a ti se na to vykašlali a pak tvrdili, že to nemohli najít.
Ale to číslo na sledování je dobrý nápad.
Ja mam pocit ze zalezi na tom jestli je to obchodni balik nebo ne. Coz nebude
obchodni balik je drazsi, ten muzes sledovat pres ten jejich web a je do druheho dne. Kdyz je to poslane normalne maji na to snad tyden, ale mam pocit ze jsem cekala uz i dyl ![]()