Dodání poštou-postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
21.10.10 23:12

Ahoj, požádala bych ji o číslo balíku aby sis to mohla hlídat. Mě takhle chodí už půlka kočárku, bohužel asi už nedorazí, taky ho nutně potřebuju, ale pošta po něm bezvýsledně pátrá. Jinak jakkoli velký balíky jsem měla doma 3. max. 4. den od odeslání. Držim palce ať s tím nemáš takový starosti jako já - vzhledem k tomu, že běží reklamace, tak si nemůžu koupit jiný - co kdyby se náhodou našel, mají na to ještě týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.10.10 09:58
Pettulle píše:
Ahoj, požádala bych ji o číslo balíku aby sis to mohla hlídat. Mě takhle chodí už půlka kočárku, bohužel asi už nedorazí, taky ho nutně potřebuju, ale pošta po něm bezvýsledně pátrá. Jinak jakkoli velký balíky jsem měla doma 3. max. 4. den od odeslání. Držim palce ať s tím nemáš takový starosti jako já - vzhledem k tomu, že běží reklamace, tak si nemůžu koupit jiný - co kdyby se náhodou našel, mají na to ještě týden.

To je taky radost :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.10.10 10:00

Tak o číslo jsem paní požádala,ona mi ho poslala,a podle sledování zásilky už je u nás na poště.Asi jsem plašila zbytečne :oops: ale podle té komunikace jsem nabyla dojmu,že nedopadne dobře.Ale nakonec aspoň poučení pro příště.Díky moc všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
22.10.10 10:01

tak hlavně že to dobře dopadlo :-) člověk musí být pořád ve střehu, nikdy nevíš na jakýho podvodníka kde narazíš a třeba konkrétně na MMB je jich hromada co si nechají poslat peníze a pak už o nich nevíš…

• Citovat
  • Upravit
15074
22.10.10 10:02

No vidíš. Ona ta paní to prostě měla odbyté, tak už jí ta komunikace přišla zbytečná. Lidé jsou různé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.10.10 10:59

momi33, povím ti že je. Mám felicii krátkou a jako samostatná matka si musim vše zařizovat sama a všude tahat dítě a tak každý určitě pochopí, že kočár je prostě nutností, ale prázdný kufr taky. Jenže mam bohužel kočárek, který se mi do kufru vejde tip ťop a tak jsem si pořídila golfky. Předevčírem jsem byla na nákupu a pak jsem z práce vyzvedávala taťku, no ten se nám málem do auta nevešel, protože jsem měla zadní sedačky plné nákupu a to i pod nima, takže tam byl chudák natěsnanej. Navíc prcek zachvíli půjde do normální sedačky, tak jsem pak zvědavá kam ten nákup budu dávat, když bude vzadu a dam na to krk, že mi v něm bude kramařit. Ale aspoň, že to tobě dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.10.10 11:04

peti| nejak jsem nepochopila proc ten nakup nemas v kufru. nam se do feldy vleze jak nakup tak golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.10.10 11:40
kattkka píše:
peti| nejak jsem nepochopila proc ten nakup nemas v kufru. nam se do feldy vleze jak nakup tak golfky.

protože tam jsem měla ten kočár, golfky nemám - stále mi nedorazily a asi ani nedorazí a krom toho kočáru už tam nic jinýho nenacpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.10.10 12:01
merett píše:
tak hlavně že to dobře dopadlo :-) člověk musí být pořád ve střehu, nikdy nevíš na jakýho podvodníka kde narazíš a třeba konkrétně na MMB je jich hromada co si nechají poslat peníze a pak už o nich nevíš…

A to jsem si myslela,že MMB je dost hlídanej,že je tam černá listina pro podvodníky 8-o Já tedy nakupuju na netu dost,skoro vše,ale nedávno jsem měla dost špatnou zkušenost,peníze jsem poslala,na mejly nikdo neodpovídal,telefony nikdo nebral.Poslala jsem udání na ČOI,našla tel.č. na majitele,pořádně mu vynadala,a bylo.Objednávka dorazila,zimní čepička byla strašně špinavá :poblion: ,no děs.Od té doby,jakmile vázne komunikace,tak jsem nervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.10.10 12:06

Pettule:o kočárku mi povídej,já nemám moc sílu,a klasický kočár mi jde blbě skládat.Jak jsme se přihlásili na plavčo,objednala jsem golfky.Došly ten den,co jsme měli první hodinu,ale až odpoledne,takže mi ten den byly k ničemu.Sokolík z PPL povídal,že to asi nestihne,bylo vidět,že má času dost.Musela jsem ten den nést malého v autosedačce + tašku na plavání,a měla jsem dost.Malej 10 kg+ 7kgy sedačka.Druhý den jsem měla pocit,že jsem ochrnula.Kočár je pro maminu moc důležitý,kdo to nepoznal,neví :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák