Dodání poštou-postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
21.10.10 20:53

Dodání poštou-postýlka

Ahoj,koupila jsem na netu cestovní postýlku od paní z Olomouce,prý jí posílala v úterý.Ještě jí nemám.Nevíte někdo,jak dlouho trvá poště doručit větší zásilku-cestovní postýlku v tašce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
21.10.10 20:55

Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.10.10 20:56

Větší nebo menší, někdy to prostě trvá déle než od úterka do čtvrtka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.10.10 20:56

klid mě šla autosedačka týden a půl,měli toho hodně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.10.10 20:58
careynka píše:
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resit :-)

Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 20:59

ať ti pošle číslo podacího lístku a můžes si na netu online sledovat kde zrovna balík je (www.cpost.cz)

• Citovat
  • Upravit
24320
21.10.10 21:00

posta ma na 5pracovnich dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.10.10 21:00
merett píše:
ať ti pošle číslo podacího lístku a můžes si na netu online sledovat kde zrovna balík je (www.cpost.cz)

Dobrý nápad,díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.10.10 21:03
momi33 píše:
careynka píše:
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resit :-)
Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala :zed:

Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“ :-) a jeste byla dotcena? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 21:05
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala :zed:
Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“ :-) a jeste byla dotcena? :roll:

teď už chce každej platbu předem :-( taky mě štvou že jim poslu prachy co nejdřív a oni pak mají času dost, ještě abych je uháněla aby vůbec balík zanesli na poštu :cert:

• Citovat
  • Upravit
25324
21.10.10 21:06
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“ :-) a jeste byla dotcena? :roll:

ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.10.10 21:08
momi33 píše:
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělat :roll:

Ja vim, ja vim, taky jsem koupila par veci od lidi pres net, ale nikdy nic drahyho. Muzu se zeptat, na kolik te vysla? Nova se da sehnat i za osm kil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.10.10 21:08
merett píše:
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
teď už chce každej platbu předem :-( taky mě štvou že jim poslu prachy co nejdřív a oni pak mají času dost, ještě abych je uháněla aby vůbec balík zanesli na poštu :cert:

jojo,to pak člověk pozná,kdo je solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.10.10 21:09
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
momi33 píše:
careynka píše:
ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělat :roll:
Ja vim, ja vim, taky jsem koupila par veci od lidi pres net, ale nikdy nic drahyho. Muzu se zeptat, na kolik te vysla? Nova se da sehnat i za osm kil

koupila jsem jí za 790 i s poštovným za 881kč.Byly i levnější,ale tahle se mi zdála v dobrém stavu.Je to chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.10.10 21:10

moni.promin ale taky bych se citila dotcene.Mas ctvrtek pokud ti to pani posilala v utery tak nejdrive to budes mit zitra.Spis ze jsis nevybrala v blizkosti bydliste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák