Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,koupila jsem na netu cestovní postýlku od paní z Olomouce,prý jí posílala v úterý.Ještě jí nemám.Nevíte někdo,jak dlouho trvá poště doručit větší zásilku-cestovní postýlku v tašce?
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resit ![]()
Větší nebo menší, někdy to prostě trvá déle než od úterka do čtvrtka:-)
careynka píše:
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resit
Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala ![]()
ať ti pošle číslo podacího lístku a můžes si na netu online sledovat kde zrovna balík je (www.cpost.cz)
merett píše:
ať ti pošle číslo podacího lístku a můžes si na netu online sledovat kde zrovna balík je (www.cpost.cz)
Dobrý nápad,díky ![]()
momi33 píše:careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resit
Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“
a jeste byla dotcena? ![]()
careynka píše:momi33 píše:Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resita jeste byla dotcena?
teď už chce každej platbu předem
taky mě štvou že jim poslu prachy co nejdřív a oni pak mají času dost, ještě abych je uháněla aby vůbec balík zanesli na poštu ![]()
careynka píše:momi33 píše:Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
Mne to slo tak tri dny, zalezi kdy v utery ji posilala, jestli treba az nekdy odpo, tak muze prijit az v pondelil, ale dyl bych necekala a zacala to pak resita jeste byla dotcena?
ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělat ![]()
momi33 píše:careynka píše:ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělatmomi33 píše:Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
Ja vim, ja vim, taky jsem koupila par veci od lidi pres net, ale nikdy nic drahyho. Muzu se zeptat, na kolik te vysla? Nova se da sehnat i za osm kil
merett píše:careynka píše:teď už chce každej platbu předemmomi33 píše:Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
taky mě štvou že jim poslu prachy co nejdřív a oni pak mají času dost, ještě abych je uháněla aby vůbec balík zanesli na poštu
jojo,to pak člověk pozná,kdo je solidní.
careynka píše:momi33 píše:Ja vim, ja vim, taky jsem koupila par veci od lidi pres net, ale nikdy nic drahyho. Muzu se zeptat, na kolik te vysla? Nova se da sehnat i za osm kilcareynka píše:ale,v hotelu,kam jedem chtějí za noc za postýlku 250kč,tak jsem koupila použitou,jedeme tam na 3 noci.Taky to nerada dělám,když je to větší částka,ale co se dá dělatmomi33 píše:Ja nerada kupuju na netu jen tak od lidi, chteji penize dopredu a pak se s tim moc „neserou“careynka píše:Já jsem jí už psala sms,dotčeně mi odpověděla,ze jí posílala v úterý.Příští středu jí musím nejdýl mít,ve čtvrtek jedeme na prodloužený víkend,kvůli tomu jsem jí kupovala
koupila jsem jí za 790 i s poštovným za 881kč.Byly i levnější,ale tahle se mi zdála v dobrém stavu.Je to chicco.
moni.promin ale taky bych se citila dotcene.Mas ctvrtek pokud ti to pani posilala v utery tak nejdrive to budes mit zitra.Spis ze jsis nevybrala v blizkosti bydliste??