Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Když nenapíšeš ani kdo ti to dovezl… Tak co chceš za odpovědi? Prodejců jsou stovky, možná tisíce a přepravních služeb desítky či stovky po republice.
A nenapadlo te, když už jsi to teda ani nečetla a ani se neptala…
že jedno bude protokol o provedení montáže a druhý o dodávce spotřebiče?
Já si nechávám málokdy vozit něco kurýrem, spíš přes boxy ale mám dojem, že tam to taky podepisujes na prázdnou obrazovku.
Ano mne kdyz priveze cokoliv kuryr tak podepisuji prazdnou obrazovku je to normalni ![]()
Ja mluvim treba o sporaku, pracce apod..kdy proste nejsem schopna si to dopravit sama…
Ano dotycny mi rekl co podepisuji ustne, ale zarazilo me, ze proste presnou formulaci clovek vidi az po tom podepsani, kdy podpis uz nelze vzit zpatky.
@Cenarius Je jedno, kdo to veze. Kdyz jsem si neco objednala nekde, priste zas treba jinde. Ptam se na zkusenosti, zda se to nekomu stalo taky, ze se podepsal do prazdneho okenka napr. Na tabletu a co podepisuje se vygenerovalo az treba druhy den a poslalo emailem. Ze hned ten text neni videt a jen se clovek spoleha na to co mu dotycny ustne rekl. Ze jsem proste zvykla podepisovat veci u kterych je slovne psano o co jde…tak se ptam zsa to takto chodi..ze to proste neznam.
Žádný nikdy neměl elektronicky způsob podpisu. Buď se to podepsalo na prodejně nebo normálně papírově. Všechno pak přišlo do mailu.
Datart, concept, Alza, Sconto, Mobelix, okey, nábytek elegance… Já nevím co všechno.
Dobry vecer, mam na vas dotaz. Objednanala jsem pred xxx tydny neco do domacnosti a pri prevzeti po montazi jsem podepsala papir (nevim uz presnou formulaci), ale proste takovou tu klasiku, ze potvrzuji dodani a montaz neco takoveho a pak dotycny chtel abych mu to znovu podepsala elektronicky neco zas takoveho, ze potvrzuji prevzeti nebo tak neco, nevim ani co mel tablet, mobil nevim..Ale zarazilo me, ze se vlastne zobrazilo okenko s podpisem a kdyz rikam a ten text? Tak vlastne chtel podepsat neco podobneho, co je na papire, ale me zarazilo ze neni ten soubor videt, ze jen okenko urcene k podpisu a soubor se vygeneruje az po podepsani (asi)..Chci se zeptat, zda to takto probiha vzdycky? Zas tolik jsem v zivote vetsich spotrebicu na sebe neobjednavala takze uplne nevim jak to chodi. Neco jsem si objednala od jinud tak ptam jak to bezne chodi abych nebyla za mimoně. Dekuju. Prosim anonym jinak smazat.