Dodatečné doplnění vycházek - neschopenka

Anonymní
23.6.14 17:48

dodatečné doplnění vycházek-nrschoprnka

Omlouvám se za anonym, ale kdyby náhodou..
Jsem poprvé na neschopence kvůli angíně. Neschopenku mám do pátku. Nechtěla jsem napsat vycházky, protože jsem si myslela, že je nebudu na těch 14 dní potřebovat. Bohužel musíme v pátek s partnerem do banky kvůli hypotéce. Nyní konečně k dotazu: zítra jedu k lékaři, lze dopsat nějak dodatečně vycházky? Pokud ano, musím tu změnu dodat zaměstnavateli? nebo to mám „risknout“ s tím, že poslední den neschopnosti nepřijde kontrola? Možná to je hloupý dotaz, ale marodím poprvé a tak s tímto jemám zkučenost. Děkuji za případné reakce!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
23.6.14 18:01

Domluv se s doktorem, on ti poradí i to, jestli odnést neschopenku do prace. Já bych neriskovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.6.14 18:07

Podle me to jde a dodat to musis i kvuli tomu, ze prvni dny chodi pripadna kontrola od zamestnavatele, nepletu se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.14 18:10

Děkuji za názory. Zítra se tedy zeptám. Jen jsem chtěla vědět, jestli nemá někdo zkušenost. Děkuji ještě jednou.

• Citovat
  • Upravit
3696
23.6.14 18:19

Ale doktorka to vyplní a vycházky máš až 3 dny od toho dne vyplnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.6.14 18:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
23.6.14 18:26

Tak mně třeba přijde divné psát vycházky na angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
23.6.14 18:31

@vokishka já jsem měla na 2 hoďky denně, od začátku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.14 18:33

Je tedy pravda, že na anginu je to trochu nepochopitelné, proto jsem ani vycházky nechtěla. Ale tahle schůzka bohužel do toho přišla, ale Dr.mi je sám nabídl. navíc už budu dobírat atb. Uvidíme

• Citovat
  • Upravit
29577
23.6.14 18:45

@vokishka divných ti připadat může plno věcí. Počkej, až budeš mít děti a angínu a budeš třeba řešit, ja je zavést a přivést ze školky apod.
Občas si lidi potřebují zajistit třeba i takové základní věci, jako je vyvenčení psa, nebo nakoupit. Ne vždy máš po ruce ansábl lidí, co za tebe všechno udělají a mají na tebe čas.
Už to chápeš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.6.14 19:49

Doktor Ti je určitě napíše a klidně ode dne té kontroly, takže se neboj, určitě dobře pořídíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
23.6.14 20:23

@berry4 Já to chápu, děti mám 2, přežili jsme to až do jejich dospělosti. Mého lékaře nikdy ani nenapadlo mi při běžných nemocech dávat vycházky, proto jsem se podivila, že to někdo považuje za normální. Podivila jsem se slušně, proto očekávám i slušné komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.6.14 20:29

@vokishka no mě teda dr taky píše vycházky - musím přece na nákup - i když jsem měla angínu. Psala mi je vždy od 3tího dne nemoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
23.6.14 20:33

@Ginuš Tohle opravdu neznám, ani od svého manžela, proto se divím. Já měla vycházky jen při neschopence na páteř. Zas je fakt, že poslední neschopenku jsem měla tak před 10 lety a to ještě na zuby. Ale divit se můžu, ne? Je pěkné, že mě ještě pořád něco dokáže udivit, že jsem ještě nezažila všechno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.6.14 20:34

@vokishka mě to nijak slušné nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie