Dojíždění do práce 50 km
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
I kdyby se mi to vyplatilo, tak bych určitě takovou štreku do práce nedojížděla! Nikdy! Promarněný čas a život
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak po dalnici by ta cesta nemusela trvat dlouho…zalezi jestli se pak jeste nebudes pul hodiny trmacet po meste.
Ja bych do toho asi nesla. dojizdela jsem nejvic 32 km, trvalo to 30-40 minut. Jako bezdetne mi to nevadilo, ted na to uz koukam jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázka je, jestli se ti to vyplatí a jak dlouho to vydržíš.
Mě v posledním půl roku odešly nebo jsou ve výpovědi 3 kolegyně, které dojíždely. Našly si něco blíž. Jedním z důvodů, proč odešly byla vzdálenost. aˇA naopak, pokud to má někdo blízko, tak je to pro něj motivační.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda neřídím a dopravou jsem jezdila max.18 km. Teď dojíždím 11 km vlakem tam a zpátky busem. Pořád opravy cest, výluky… 50 km si neumím vůbec představit 🙂.
- Citovat
- Upravit
@Bytsamsebou píše: Více
Přesně. Čas jsou také peníze, mně je drahý a nechtěla bych tak jezdit každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Mozna kdybys přehodnotila svůj silně negativní postoj k HO u kancl práce, tak by i zůstaly… ![]()
- Citovat
- Upravit
Já teda ridim a jedu dvacet minut k metru, deset minut metro a pak hezka petiminutová prochazka centrem, na dojezd z vesnice do Phy idealni.
Kdyz jsem bydlela v Pze tak stejnou dobu mi cesta trvala z Flory na Malou Stranu tramvaji. Navic se mnou rano a nezřídka casto i odpo jede dite na/ze stredni.
Spousta lidi z okoli v praci jen v Praze jedou minimalne pul hodiny a vice MHD i autem.
- Citovat
- Upravit
Za bezdetna jsem jezdila MHD hodinu každý den (jedna cesta). T3hdy mi to nevadilo, nicméně když jsem si teď už s dětmi hledala novou práci, vzdálenost byla jedním z hlavních kritérií, mám zásadně méně času a sil než před deseti lety a třemi dětmi. Momentálně to mám od dveří ke dveřím cca 12 minut (7 z toho v busu). Už bych dojíždět nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dojížděla jsem několik let vlakem přes hodinu, dva přestupy. To jsem si mohla dovolit tenkrát jako bezdětná, teď už ani za nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit