Dokonalý make up - značka

2212
4.9.16 10:33

Dokonalý make up-znacka

Holky sháním dokonaly make up… Takový který se bude krásně roztírat, neudělá tlustou hnusnou vrstvu.. Nemusí být krycí, problémy s pletí nemam, ale chci at mi pleť sjednotí a rozzáří.. Tak jak to mají modelky na fotkách.. Do teď jsem měla pleť krásně opalenou, ale ted už tak hezky opalena nejsem a chci si koupit fakt dobrý make up ať to stojí co to stojí.. Moc se nemaluji, jen řasenka a horní linky.. Tak znáte nějaký takový makeup? Nebo i tónovací bb krém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14895
4.9.16 10:38

@brulinka pridavam se.. Ja bych potrebovala i kryci.. Kor kdyz mam menzes mam oblicej jak pubertak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.9.16 10:42

Nejlepší co jsem kdy měla a pleť opravdu jak panenka byl make-up od Mary Kay :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
4.9.16 10:50

Ahoj, vyzkoušela jsem už neskutečné množství make-upů a jednoznačně nejlepší je od Estée Lauder Double Wear - je tedy zatím nejdražší co jsem kdy měla, ale zas je to opravdu top a pokud se nanáší štětcem, vydrží dlouho…
Zkus zajít třeba do Sephory, vzorek dají zdarma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6236
4.9.16 10:52

Za mě make-up od Macu. Je sice dražší, ale děla dokonalou pleť.
Levnější verze dobrého make-up je revlon colorstay ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.9.16 10:53

Ja jsem dlouho odolavala Mary Kay, ale musim rict, ze jejich makeup me dostal - fakt se skvele roztira, nedela efekt masky a krasne kryje i sjednoti, z levnejsich variant nedam dopustit na dermacol caviar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
4.9.16 10:55

Revlon Colorstay pro mastnou pleť. Prodávají v Rossmanu. Najděte si recenze na netu (ideálně na youtube), předčí i mnoho luxusních značek. Skvěle kryje, vypadá přirozeně, výdrž celý den a široký výběr odstínů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 10:57

Mary kay jednoznacne :palec: Mam plet nic moc. Ale s timhle makeupem luxus. A kdyz se prida navrch jejich mineralni pudr, tak uz to je vazne pecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
4.9.16 10:59

Tak modelky na fotka mají makeup jménem Photoshop.. hodně záleží jakou máš plet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.9.16 11:03

Co na suchou plet? Cim jsem se natrela, to se za par hodin zmenilo v supiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21646
4.9.16 11:06
@Ukulina píše:
Co na suchou plet? Cim jsem se natrela, to se za par hodin zmenilo v supiny :roll:

já mám taky suchou pleť, používám vyživovací sérum, na to denní krém, podkladovou bázi pod make-up a make-up Yves rocher Zéro Default. Funguje to spolehlivě. nesmím ale použít pudr, pak se mi zase šupinky dělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
4.9.16 11:07

Už třetím rokem také revlon ;) je nejlepší :kytka: buď na mastnou/normální pleť nebo suchou/normální pleť. Cena okolo 200 kc a krásně vydrží celý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
4.9.16 11:08
@Ukulina píše:
Co na suchou plet? Cim jsem se natrela, to se za par hodin zmenilo v supiny :roll:

Mas špatný podklad, pokud kůže není správné výživě a, bude všechno vypadat blbe. Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
4.9.16 11:09

@Ukulina
V zimě se mi také dělaly supiny, tak sem koupila revlon na suchou/normální plet a bylo po problému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
4.9.16 11:10

Jakiej revlon? Já měla colorstay a teda za mě hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí