Jaký šampon pro 5 letou holčičku?

611
2.9.16 10:35

jaký šampon pro 5 letou holčičku

Ahoj holky, jaký používáte šampon pro holčičku, mojí je 5 let a má vlásky strašně řídké, jak často chodíte děti stříhat? a šampon prosím, jaký je dobrý? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
2.9.16 11:08

Já kupuju dětskou Schaumu nebo Niveu, ale nějak to neřeším. Stejně má nejvíc radost, když si umyje mým šamponem. Jsou jí tři, ale my máme naopak vlasů hodně a kudrnaté…

• Citovat
  • Upravit
2422
2.9.16 11:18

Já nepoužívám žádný šampon-jen vodu a vlasy má krásné. Mám slečnu s atopákem a je hodně citlivá na chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
2.9.16 11:38

Johnsons s hermankem, nepali do oci ;) a konecky strihame asi tak co tri, ctyri mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.9.16 11:54

Kupujeme šampon pro děti, ale už končíme a bude si mýt klasickým šamponem. vlasy má husté- hustotu a kvalitu máme danou geneticky, vlasy se můžou změnit v pubertě a v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
2.9.16 21:41

@esmeralda44 Ahoj, dcera (skoro 3,5) používá Minnie Mouse od METHOD. Přírodní, ekologický a netestovaný na zvířatech :palec: Stříhám ji já, u kadeřnice byla zatím jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
2.9.16 21:48

Tak já mám dceru skoro čtyřletou a na jaře jsem řešila to samé. Navíc jsme z vesnice, pořád lítá venku, nezastaví se, vlásky měla upocené a rozhodně nestačil dětský šampon (nebo teda stačil, ale na 3 dny). Tak jsem jí v DM koupila tu jejich řadu pro dospělé, ale čistě přírodní (myslím Alverde se to jmenuje?) a paráda. Myju jednou týdně a vlásky má krásné. Na jaře jsem jí je taky nechala ostříhat na mikádko, protože je měla sice dlouhé ale extra řídké, nevydrželi jí copánky ve školce a vypadala jak neučesaná, tak jsem jí nechala ostříhat, aby si je nemusela stahovat a strašně to pomohlo. Teď je má krásné, zase dost pod ramena a už krásně drží účes. Na zimu jí to nechám zase ostříhat, pod čepici se stejně špatně češe a věřím že na jaře to bude ještě o něco lepší. Ale rychlost růstu vlasů má asi po mě, já si vlasy ostříhám o 10 cm a za 2 měsíce to mám zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí