Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, jaký používáte šampon pro holčičku, mojí je 5 let a má vlásky strašně řídké, jak často chodíte děti stříhat? a šampon prosím, jaký je dobrý? díky
Já kupuju dětskou Schaumu nebo Niveu, ale nějak to neřeším. Stejně má nejvíc radost, když si umyje mým šamponem. Jsou jí tři, ale my máme naopak vlasů hodně a kudrnaté…
Já nepoužívám žádný šampon-jen vodu a vlasy má krásné. Mám slečnu s atopákem a je hodně citlivá na chemii.
Johnsons s hermankem, nepali do oci
a konecky strihame asi tak co tri, ctyri mesice
Kupujeme šampon pro děti, ale už končíme a bude si mýt klasickým šamponem. vlasy má husté- hustotu a kvalitu máme danou geneticky, vlasy se můžou změnit v pubertě a v těhotenství
@esmeralda44 Ahoj, dcera (skoro 3,5) používá Minnie Mouse od METHOD. Přírodní, ekologický a netestovaný na zvířatech
Stříhám ji já, u kadeřnice byla zatím jednou.
Tak já mám dceru skoro čtyřletou a na jaře jsem řešila to samé. Navíc jsme z vesnice, pořád lítá venku, nezastaví se, vlásky měla upocené a rozhodně nestačil dětský šampon (nebo teda stačil, ale na 3 dny). Tak jsem jí v DM koupila tu jejich řadu pro dospělé, ale čistě přírodní (myslím Alverde se to jmenuje?) a paráda. Myju jednou týdně a vlásky má krásné. Na jaře jsem jí je taky nechala ostříhat na mikádko, protože je měla sice dlouhé ale extra řídké, nevydrželi jí copánky ve školce a vypadala jak neučesaná, tak jsem jí nechala ostříhat, aby si je nemusela stahovat a strašně to pomohlo. Teď je má krásné, zase dost pod ramena a už krásně drží účes. Na zimu jí to nechám zase ostříhat, pod čepici se stejně špatně češe a věřím že na jaře to bude ještě o něco lepší. Ale rychlost růstu vlasů má asi po mě, já si vlasy ostříhám o 10 cm a za 2 měsíce to mám zpět.