Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, právě jsem se vrátila z dovolené, jsem celkem pěkně opálená, ale zjistila jsem, že odstín make-upu, který používám během roku, je moc světlý na mou opálenou pleť. Máte nějaký tip na kvalitní make-up (značka + odstín), který se dobře hodí na lehce opálenou pleť? Make-up musím používat kvůli nedokonalostem pleti (světlé + pigmentové skvrny).
Dojit si do drogerky a nejaky vyzkouset? Nikdo nevime jaky typ pleti mas.
Kazda znacka ma preci spoustu odstinu. Ja mam ted nove alverde make.up a prijde mi super. Ale normalne si kup stejnou znacku, ktera vyhovuje Tobe jen tmavsi odstin.
Když jsem hodně opalená, tak používám Maybelline Affinitone ten nejtmavší tón. Za mě super ![]()
@Cassy25 píše:
Ahoj, právě jsem se vrátila z dovolené, jsem celkem pěkně opálená, ale zjistila jsem, že odstín make-upu, který používám během roku, je moc světlý na mou opálenou pleť. Máte nějaký tip na kvalitní make-up (značka + odstín), který se dobře hodí na lehce opálenou pleť? Make-up musím používat kvůli nedokonalostem pleti (světlé + pigmentové skvrny).
To přeci nejde takhle určit, každá z nás má jinak tmavou pleť v základu, každá z nás bude i ve výsledku odlišně opálená. Dojdi do drogérie a vyzkoušej si jednotlivé odstíny, takhle od počítače ti to fakt bude k ničemu ![]()
Smichej trochu sveho make-upu s bronzerem, vypada to prirozeneji ![]()
Skoc si do nejblizsiho Clinique, s jejich makeupy chybu neudelas a jeste maji hafo testeru. Ja teda makeup pouzivam jen na vecerni akce, jinak my bohate staci BB nebo CC kremy (oba Clinique), v lete mi vyhovuji city blocky, hlavne ty jejich letni bronze rady.
![]()
Souhlasím, na léto mám Clinique a na zimu používám Paulas Choice
Oba dva jsou super a dobře se nanáší ![]()