Kvalita kartáče Tangle teezer

18
16.8.16 20:23

Kvalita kartáče Tangle teezer

Zdravím všechny :mavam:
Chtěla bych se zeptat všech, co mají Tangle teezer doma, jak jsou spokojeni s jeho kvalitou. Sestřička dostala něco podobného od babičky (ale nějaká napodobenina) a všichni jsme z toho kartáče byli nadšení a půjčovali si ho. :mrgreen: Jenže se nám z něj začly dost olamovat „štětiny“. Máme v rodině velmi husté vlnité vlasy se sklonem k cuchání, tak kartáč dostával zabrat. :lol: Nyní, když už jsme tu napodobeninu téměř zlikvidovaly, přemýšlím nad koupí originálu :D

Jak jste spokojené s Tangle teezerem? Nelitujete peněz? Vydrží rozčesávání dost zacuchaných vlasů nebo už vám taky odlítaly štětinky? Je mi jasné, že je to plast, ale snad je odolnější než ten fejkovej :oops:
Děkuji všem za zkušenosti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.8.16 20:26

S dovolením se přidám a budu sledovat odpovědi také uvažuji o koupi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.8.16 20:32

Máme ho už několik let, kupovala jsem ho kdysi ještě za dost peněz. Holka měla kudrnatý vlasy a česání ji hrozně tahalo. Teď už se s ním nečeše, vlasy se jí narovnaly, tak má klasickej kartáč.
Já bych do něj s hustýma vlasama nešla. Hřeben sice rozčesá ty zacuchance, ale štětiny má krátký, takže hustý vlasy nepročísne. Nahoře jsou sice rozčesaný, ale dole zůstávaj zacuchance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
16.8.16 20:32

Mám D-tangler (v podstatě to samé s ručkou a bez „příklopu“) slouží 3.rokem, když jsem ho nemohla den najít ani jsem se neučesala :oops: :mrgreen: - mám husté a cuchtavé vlasy, dřív to bylo utrpení - teď bych se ničíčm jiným neučesala. Zlámané štětiny nemá-trošku ohlou sem tam, efekt česání pořád stejný. Za mně nejlepší investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
16.8.16 20:33

Jiný už jsem nepoužila tak 5 let. Mám 1× do kabelky a 1× normální velikosti a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.8.16 20:34

Mám klasický, nezavírací originál už minimálně tři roky, možná déle, a je stále jako nový a je naprosto skvělý. Už v té době jsem ho kupovala u své kadeřnice asi za 220 Kč, takže to nebylo až tak drahé. Mám velmi husté vlasy, s ničím jiným je nerozčešu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
16.8.16 20:35

Je perfektni. Prvni mam uz asi 6 let a ten je na chalupe a dalso dva nove 2 roky jsou doma v neuste permanenci. Akorat se malinko ohybajo stetinky. Rozcesava skvele a je to jediny hreben, kterym se doma uceseme. Manzel ma super huste a dlouhe vlasy a kartac je zvladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.8.16 20:41

Za me taky super investice. Zrovna nedavno jsem si koupila i do kabelky ten mensi. Jednou jsem ho koupila i na Vanoce a dotycnisi je taky chvali. Stetiny jsou furt stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
16.8.16 20:41

Mam 2 klasicke, zacvakai do sebe asi 3roky a furt pohoda. :) staly na parfums nebo podobnem webu kolem 250kc. Hlavne jsou pekny a nekoukas v koupelne na tu hruzu co ma na sobe vic vlasu nez ty ikdyz ho vycistis:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.8.16 20:44

@Ropuškaa Ahoj, používám již několik let a super. Rozčeše mi dlouhé vlasy i bez kondicionéru. Dcera má svůj a taktéž spokojená. Jednoznačně doporučuji! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.8.16 20:47

Skvělá věc, kupovala jsem ho někde na letišti, když se u nás ještě neprodával a pořád ho mám. Vyšel mě tenkrát asi na 350,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
16.8.16 21:14

Máme ho asi 2 roky. Dcera má kudrnaté vlasy, celkem se cuchají, takže taky dostává zabrat. Ty krajní štětiny už zůstavají ohnuté, ale nelámou, ještě určitě hodně vydrží.
@Saatine Co to znamená „moc otvírat“, který přesně máte? My jen ten bobek do ruky.

@PetraJ Dcera má vlásků dost a dole musím česat jak zvrchu, tak zespodu a někdy musím jít po částech. Ale zatím jsem max. spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
16.8.16 21:21

Mam, ale dcera s nim cesat nechce, protoze ji to taha stejne jako s normalnim kartacem, ma jemne vlasy, takze ja moc nadsena nejsem ;)

Ale pro me je dobry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.8.16 21:25

Mám já i dcera, oba asi 4 roky ten klasický. Na jednom se pár štětin ulomilo, ale nutné říct, že dostává dost zabrat. U hustých vlasů je nutné česat na části, najednou to nepobere. Za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.8.16 21:53

Ja jsem asi jedina, ale ze by to byl takovej zazrak, to si nemyslim. Mam hodne dlouhe a huste vlasy a bylo to sice rychle rozcesane, ale i dost ponicene vlasy. Prestala jsem ho pouzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí