Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, pokukuju po šamponech Urtekram ale nevím který vybrat
Kdo máte s touto znaškou zkušenosti, poradíte, který je dobrý? Nejvíc mě zaujal Rasul, ale mám strach aby moc nevysušoval a nezatěžoval jemné vlasy:think:
Já kupuju od Urtekram pro děti, není špatný. Pro sebe rozmarynovy, ale od svědění nepomohl. Také mám kokosovy kondicioner, s tím nejsem spokojená, žádné účinky nepozoruji. Zkusila bych i jiný sampon šampon od nich…
Od Uretekramu mám vyzkoušený Rozmarýnový a Aloe vera pro normální vlasy - myslím, že ten Alove vera je lepší. Používám ho jen na předmývání před zábaly a splachování zábalů (barvím hennou), protože to je mi škoda drahého Khádí - AMLA - který je bezkonkurenční ![]()
@Gerberka možná jsi to už někdy psala, v cem je Khadi šampon bezkonkurenční? Může se i na chemicky barvené vlasy? Kdysi jsem si barvivala Khadi, ale pak mi se strašně vysusovaly vlasy a ulamaly se.
ahoj, já to napsala jenom tak, že „bezkonkurenční“, protože mně osobně velice vyhovuje, ale šampony, jak víme, tak to je strašně individuální záležitost, každá prostě máme „jiné vlasy“, no…Barvy Khádí nepoužívám, měla jsem jenom tu neutrální Senna/Obovata a nepřidala jsem tam olej a vlasy jsem měla taky hodně vysušený, hennu používám Henné Color a zůstanu jí věrná. Od Khádí mám vyzkoušený jen ten šampon AMLA a pak prášek AMLA, který přidávám do vitamínové směsi od Henné Color. A důležité je podle mě přidávat do těch směsí olej (Saloos - meruňkový, makadamiový nebo mandlový - to jsou TOP oleje na vlasy, dobrý je i jojobový, já ty oleje míchám), pak ty vlasy nejsou vysušené
@Lístečka Na svědění hlavy je nejlepší aloe vera, to mám docela ozkoušené.
![]()