Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Co na suchou plet? Cim jsem se natrela, to se za par hodin zmenilo v supiny ![]()
@Ukulina píše:
Co na suchou plet? Cim jsem se natrela, to se za par hodin zmenilo v supiny
já mám taky suchou pleť, používám vyživovací sérum, na to denní krém, podkladovou bázi pod make-up a make-up Yves rocher Zéro Default. Funguje to spolehlivě. nesmím ale použít pudr, pak se mi zase šupinky dělají…
Už třetím rokem také revlon
je nejlepší
buď na mastnou/normální pleť nebo suchou/normální pleť. Cena okolo 200 kc a krásně vydrží celý den ![]()
@Ukulina píše:
Co na suchou plet? Cim jsem se natrela, to se za par hodin zmenilo v supiny
Mas špatný podklad, pokud kůže není správné výživě a, bude všechno vypadat blbe. Mám to stejně.
@Ukulina
V zimě se mi také dělaly supiny, tak sem koupila revlon na suchou/normální plet a bylo po problému ![]()
Guerlain
Já mám zkušenost konkrétně s Parure Gold a zamilovala jsem si ho, dělá krásnou pleť, žádná vrstva, žádná omítka, pro mě zatím jednička, ale make upy dost střídám. Vedle nešlápneš ani s rozjasňujícím Nars. Pokud bys chtěla něco levnějšího treba na střídačku nebo co já vím, mela jsem ted vzoreček a byla jde mile překvapená make upem Bourjois City Radiance - fakt vypadal na pleti pěkně a znatelně rozjasnil, jen bohužel mic nevydrží, po pár hodinách byl fuč.
@pikola píše:
Jakiej revlon? Já měla colorstay a teda za mě hrozný.
@brulinka Modelky na fotkách mají photoshop. Ten jen tak nekoupíš ![]()
Nenapsala jsi jakou máš pleť. Každému bude sedět jiný makeup, protože každý má jinou pleť. Moje rada je obejít parfumerie a vyžádat si od vytipovaných makeupů vzorek. Vystačí na pár použití, zjistíš jak si rozumí s tvým způsobem nanášení a jak ti vydrží na pleti.
Pokud nemáš vyloženě suchou pleť, poohlídla bych se po minerálních makeupech, protože si je můžeš přizpůsobit podle sebe. Jinak za vyzkoušení stojí Esteé Lauder, MAC, Urban Decay, z levnějších určitě Bourjois, Revlon i Rimel má některé dobré, pokud máš růžový podtón pleti.
@brulinka Mac je dobrý, ale raději od něj mám fixační pudr, za mě make-up od Vichy Normaderm Teint ![]()
Ja bych se také nechala ochytrit…používáte makeup i když máte pihy? A hodně?
Za mě teda taky Mary Kay, ale nemám srovnání, žádný jiný jsem nepoužívala. Do 35 let jsem nepoužívala nic, pak jsem chtěla začít s něčím kvalitním, byl mi doporučen tento a už jsem u něj zůstala, je dobrý.