Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele, koukám, ze vlakem to trvá 5 hodin, dokonce je i bez přestupu, fakt je to AZ takový problém? To od toho chlapa zadny peníze nemáš, nemáš k nim ani přístup?
Zakladatelko, kde se v Polsku nacházíš a zda má Tvůj přítel naše občanství mne zajímalo, protože mne hned napadlo, zda by ti nemohl pomoci náš zastupitelský úřad v Polsku.
Bohužel, teď jsem se jukla na web ministerstva zahraničí a ve Tvé blízkosti přímo žádný není - je to všechno dost z ruky. Ale nevzdávejme se! ![]()
Chci se ještě zeptat, Tvoje dcera má jakou státní příslušnost? Víš, aby když budeš prchat, tak aby nebyl problém, že Ty jsi snad unášela svoji dcerku ze země, ale předpokládám, že po Tobě českou.
Už jsi s někým o tom mluvila třeba na tamní policii? Pokud vím, tak mlátit ženskou by mělo být trestné všude (i když… je mi jasné, že jiná země, jiný mrav). ![]()
Zkusila bys, prosím Tě, než mi v hlavě vyšrotuje jiný nápad, třeba kontaktovat některý z našich úřadů, popsat jim situaci a požádat je o pomoc? Možná, že to není zas tak hloupý nápad!
Ještě jdu přemýšlet! ![]()
Posílám odkaz na naše úřady v Polsku, kde pod každým najdeš kontaktní adresy, včetně e-mailů:
http://www.mzv.cz/…d/index.html
@Anonymní píše:
Kdybych mohla k rodičům a ještě by hlídali,, tak to by bylo fajn. Já bohužel nemůžu.
Ale ona to zadna vyhra nebyla v garzonce, tata, bracha, nemecky ovcak a jeste mi dva. A to mi jeste tata kradl penize na bedny, takze to taky stalo za prd, ale mela jsem klid od toho blbce.
Já nějaké peníze samozřejmě mám. Jenže
nicméně ty peníze bych vzala bez jeho svolení, on by mi je nedal.
Nevím, co více k mé situaci vysvětlovat, mám napsat deníček? Je toho strašně moc, nedá se to teď takhle říct, ale chtěla jsem odejít už dřív, ale plánovala to na později, kdy bude mít kamarád možnost mě odvést. Dnes mě zmlátil znovu................ A teď znovu.
no mě napadlo třeba utect do azyláku nebo nějakouu ubytovnu v polsku a nahlásit to policii a až budeš mít nějakou korunu navíc tak jít do čr nebo at ti známí pošlou peníze teda pokud máš svuj učet.
Ja se omlouvam,ale mam pocit,ze si tady nekdo z nas dela prdelku.Takze on te ted zmlatil a ty sis sedla k pocitaci aby si nam to napsala?
Promin jestli se pletu.Kazdopadne,odtajni se,nejakej peniz muzu poslat i ja,a nebo ti rovnou s holkama koupime jizdenku a poslem ti ji.to bude asi nejlepsi? ![]()
@Anonymní píše:
Já nějaké peníze samozřejmě mám. Jenže
- nevím, kdy by mi došla pak RP z ČR.
- musím zaplatit azyl a jídlo pro nás obě a ani nevím na jak dlouho si tedy musím nechat rezervu
Nevím, co více k mé situaci vysvětlovat, mám napsat deníček? Je toho strašně moc, nedá se to teď takhle říct, ale chtěla jsem odejít už dřív, ale plánovala to na později, kdy bude mít kamarád možnost mě odvést. Dnes mě zmlátil znovu................ A teď znovu.
nicméně ty peníze bych vzala bez jeho svolení, on by mi je nedal.
Myslela tím, aby si nebyla anonymní, když chceš aby ti někdo pomohl…ale to co píšeš ted je mi k smíchu…dnes mě zmlátil…a ted znovu…a sedíš dál u počítače a čekáš na nějaký reakce holek…
mě kdyby někdo zmlátil tak bych rozhodně neseděla zas u pc a nespala to..to chceš, aby tě furt někdo litoval???nechápu tě!
@marra píše:
Ja se omlouvam,ale mam pocit,ze si tady nekdo z nas dela prdelku.Takze on te ted zmlatil a ty sis sedla k pocitaci aby si nam to napsala?
Promin jestli se pletu.Kazdopadne,odtajni se,nejakej peniz muzu poslat i ja,a nebo ti rovnou s holkama koupime jizdenku a poslem ti ji.to bude asi nejlepsi?
mám stejný pocit ![]()
Taky mi příjde divné že todle píšeš když on je doma a pouká ti na pc co píšeš.
Proc nemůžeš k rodičům? Je nemáš, nebo co je? Ty pobiras teď odkud peníze, z Polska, nebo ČR?
@Anonymní píše:
Ano, přesně proto… z Tebe nemám dobrý pocit.
Nevěřím Ti.
Zakladatelko, děkuji Ti za ty informace a rozhodně jsem tady nechtěla rozpoutat bitvu o to jak jsi nebo nejsi schopná sama situaci vyřešit. Je mi jasné, že máš v hlavě asi pěkný zmatek a každý z nás se v řadě situací dokáže zachovat jinak! Dámy, musím vám říci, na obranu zakladatelky, že moc dobře vím, jak se dovede řada lidí zachovat, když vznikne panika při vyhlášení poplachu - znám to ze své bývalé práce, kde jsem dělala krizové řízení, takže vůbec nikoho neodsuzuju, pokud se dostane do obtížné nebo dokonce tísnivé situace, ve které patrně zakladatelka je! Zkusme dát hlavy dohromady a pomoci! Chápu, že každá z nás má různé zkušenosti a schopnosti (včetně odvahy), ale neřešila bych teď jestli má zakladatelka odvahu (spousta lidí je strachem z někoho i něčeho ve stresové situaci přímo paralizována), ale má někdo z nás možnost ji jakkoli pomoci (radou či nějak přímo), chcete-li!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat