Domácí násilí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9954
14.4.12 18:44

Já u hranic bydlím,ale na jiné straně. K Verče to máme přes 500km.

• načítám...
2400
14.4.12 18:46

co je to za město, kde Verča bydlí ? zjistila bych vlak. a dělají se ve vlaku kontroly ? když se jede autem, tak nic.

• načítám...
17310
14.4.12 18:51
@dada12 píše:
co je to za město, kde Verča bydlí ? zjistila bych vlak. a dělají se ve vlaku kontroly ? když se jede autem, tak nic.

Přece jí nemůže unést 8o 8o

• načítám...
22074
14.4.12 18:52
@dada12 píše:
co je to za město, kde Verča bydlí ? zjistila bych vlak.

Štětín.

Já jsem sice z Prahy, ale pokud to bude rozumně naplánované, nemám problém sednout do auta a kamkoli k vlaku dojet.

• načítám...
2926
14.4.12 18:54

Holky, ale když ona uteče z Polska s dítětem, který tam má otce a má polské občanství, zjistily jste si, že se nejedná o únos? Protože já si totiž myslím, že ano… Aby z toho neměla ještě větší nepříjemnosti, než má teď, dítě mohou vrátit do Polska, ach jo, nebude to asi tak jednoduché - jako nasednout k někomou do kamionu a odjet…

• načítám...
8428
14.4.12 18:57
@Loll píše:
Holky, ale když ona uteče z Polska s dítětem, který tam má otce a má polské občanství, zjistily jste si, že se nejedná o únos? Protože já si totiž myslím, že ano… Aby z toho neměla ještě větší nepříjemnosti, než má teď, dítě mohou vrátit do Polska, ach jo, nebude to asi tak jednoduché - jako nasednout k někomou do kamionu a odjet…

Ale přeci Verča sháněla kamionáka, že by teda odjela, nic o tom, že to nejde nepsala, že mimčo má polské občanství, tak ted nemuže ani jedna z nás pomoct, i kdybychom měly kamionu 10 :?

• načítám...
Anonymní
14.4.12 19:02

holky, vypnul me internet. nevim, jak tu dlouho muzu byt. a mala hrozne zlobi. za kazdou pomoc budu rada.

azylak nemam domluvenej, jen vim, ze jsou volna mista.

• Upravit
402
14.4.12 19:02

Tomikate, co myslíš, ozve Verča ještě?
Nevěřím, že by jí nešlo pomoct, přestože má dcera polské občanství.

• načítám...
colafit
14.4.12 19:03

@Sasanka30 já si myslím, že je prostě zoufalá a neví, co dělat, tak zkouší cokoliv a není moc schopná rozumně uvažovat.

holky, co jste s ní v diskusi, tak až se objeví dejte vědět, že je v pohodě (živá). Potom tady nevím, zda se bude chtít ukázat.

Každopádně, nejdřív se musí dořešit ten odjezd z Polska, aby to nebyl únos, pak můžeme řešit další pomoct. Jak bude v ČR s dcerkou, tak už musí vědět kam půjde a co bude dál. Do začátku se určitě můžeme složit jak finančně, tak materiálně. Jestli tedy někdo ví o azyláku, kde by jí vzali, tak do toho.

• Upravit
9749
14.4.12 19:06

Veve, mas podpisany ten papier, ze mozes s malou vycestovat z PL?

• načítám...
8428
14.4.12 19:06
holky, vypnul me internet. nevim, jak tu dlouho muzu byt. a mala hrozne zlobi. za kazdou pomoc budu rada. azylak nemam domluvenej, jen vim, ze jsou volna mista.

a mužeš v klidu s miminkem teda odjet, aby to nebylo brané jako unos a nepřidělala by sis ještě víc smutku a starostí, mluvila si s někým o tom? :?

• načítám...
8283
14.4.12 19:07

ahoj nečetla jsem to celé ale co zavolát na českou ambasádu a poradit se?

• načítám...
402
14.4.12 19:07
holky, vypnul me internet. nevim, jak tu dlouho muzu byt. a mala hrozne zlobi. za kazdou pomoc budu rada. azylak nemam domluvenej, jen vim, ze jsou volna mista.

Nazdar, prosím Tě, kolik potřebuješ na vlak a jak Ti lze poslat peníze?
Azylák, co vím, tak je to podle místa trvalého bydliště, takže bychom Ti mohla zjistit, pokud máš tady trvalé bydliště, jestli by Tě tam vzali.
Zkusím to obtelefonovat.
Co se týče národnosti dcerky - tak taky musíme najít řešení, ale nejdůležitější je teď, aby ses z toho dostala co nejdřív. Když odjedeš s malou, tak stejně by měl nejdříve proběhnout soud a tam se bude prokazovat otcova schopnost se o malou postarat.

• načítám...
6912
14.4.12 19:08
@matenka32 píše:

chtěla jsem se zrovna na to také zeptat…Veru slibovala jsi nám,že mu ho dáš podepsat. Udělala jsi to?????

• načítám...
Anonymní
14.4.12 19:08
@matenka32 píše:

mam. pred chvili ho podepsal

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová